Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Jacksmith

Bedømmelse:
9,2
(28.483 stemmer)
Udgivet:
maj 2021
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Jacksmith er et håndværksspil, hvor du smeder våben til soldater og tager med dem på slagmarken, når de dræber monstre. Byg de perfekte våben til soldaterne og giv dem den største chance for succes!

Sådan spiller du

Lav sværd til kamp

Jacksmith minder om andre Flipline-spil såsom Papa's Cheeseria, men du skaber våben til kamp i stedet for at lave sandwich! Start med at forme smeltet kobber til sværd og hamre dem, før du færdiggør dem med et håndtag, der passer til en krigers hænder.

Test dem på slagmarken

Efter hver dag i smedjen vil dine soldater gå i kamp mod forskellige monstre og fjender ved hjælp af de våben, du har lavet. Mens de er i kamp, vil der flyve bytte ud, som du kan gøre krav på. Disse genstande er som regel ædelstene, som du kan bruge i butikken og ædle metaller, som du kan skabe med. Våben med højere score klarer sig bedre i kamp, hvilket resulterer i mere bytte, som du kan bruge til din våbenskabelsesstation.

Lås op for flere våben, efterhånden som du gør fremskridt

Lås op for nye våben, som du kan bygge, efterhånden som dagene går. Hver ny genstand skal konstrueres dygtigt i henhold til specifikationerne, uanset om det er buer, økser, sværd eller kanoner. Disse modige krigere får brug for mere kraftfulde våben, efterhånden som dagene går. Brug af metaller af højere kvalitet resulterer i en mere holdbar konstruktion.

Køb opgraderinger fra Ganders

Besøg en hip struds ved navn Ganders i hans lille krigsbutik for at købe forskellige opgraderinger til de metaller, du fremstiller ved hjælp af dine ædelstene. Det er et godt sted at bruge lidt penge efter en lang dag med at hugge og spidde uhyrer! Du finder forskellige håndtag og andre visuelt tiltalende ting, som giver ekstra fordele, når de bruges.

Flere spil som dette

Efter du har mestret kunsten at smede, så tjek nogle af vores andre seje håndværksspil ud! Populære spil i denne kategori inkluderer Grindcraft og Mr Mine. Du kan også nyde vores Papa-spil, en række sjove madlavningstitler fra Flipline.

Funktioner

  • Fremstil en række våben i din smedje
  • Lav dem af støb, hamrer og den højeste kvalitet for at få den bedste chance for succes
  • Se, hvor godt dine våben klarer sig i kamp baseret på dine håndværksevner
  • Fang bytte under kampe, som hjælper dig med at bygge de fineste våben
  • Køb forskelligt tilbehør og genstande til dine håndværksbehov

Udvikler

Jacksmith er udviklet af Flipline Studios.

Udgivelse

Spillet blev udgivet i 2012 som et Flash-webbrowser-spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame