Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Freezeria

Bedømmelse:
8,9
(57.159 stemmer)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Styr en isbutik i Papa's Freezeria! Papa Louie er ude af byen og har efterladt dig i ansvar for Freezeria. Lav de perfekte sundae til kunderne, der nyder sommerferien i dette klassiske restaurantspil.

Sådan spiller du

Lav lækre desserter

Livet på Papa's Freezeria starter simpelt. Du får lov til at spille som Alberto eller Penny. Der er få kunder, og tempoet er ret afslappet, afslappet ved stranden-stilen.

Byg din kundes yndlings-issundae, og de vil være tilfredse med produktet. Spillet starter med en simpel tutorial for at lette dig ind i din nye rolle.

Administrer din tid effektivt

Hvis du tror, at du får et let sommerjob, er du i for en overraskelse. Som dagene går, bliver butikken mere travl, og kunderne bliver mere krævende. Du skal jonglere med flere sundae-ordrer på én gang, så det er vigtigt at styre din tid.

I slutningen af hvert niveau lægges din score for topping, blanding, opbygning og ventetid sammen. Maksimer din score for at få de bedste tips!

Køb opgraderinger

Papa kræver, at du geninvesterer dine hårdt tjente drikkepenge i forretningen i stedet for at lade dig beholde dem.

Du kan købe forskellige opgraderinger til butikken for at gøre livet lettere, når niveauerne bliver vanskeligere. Du kan købe opgraderinger til blenderboostere, alarmer til blandingsniveauer, automatisk is og meget mere. Automatisering er vigtig, når du opskalerer din kundekapacitet! Selv møbelopgraderinger giver ekstra fordele.

Få kendskab til dine kunder

Kend din kunde. Papa Louie er ikke til besvær. Han har en detaljeret bog fyldt med hans kunders personlige detaljer fra isfantaster til afslappede forbrugere. Studer denne bog for at finde ud af, hvad dine kunder ønsker.

Flere Papa's Games

Gennemse voresFlash-spil for flere klassikere! Husk at tjekke de andre fantastiske spil i Papa Louie-serien, såsom Papa's Pizzeria og Papa's Burgeria.

Funktioner

  • Administrerer din Papa's Freezeria, mens han er AFK
  • Byg de mest lækre desserter på denne strandpromenade
  • Tilfredsstil dine kunders søde tand for at få store drikkepenge
  • Høst belønningerne ved at være ekspert i is

Udvikler

Papa's Freezeria er udviklet af Flipline Studios.

Udgivelsesdato

August 2011

FAQs

Hvorfor virker Papa's Freezeria ikke?

Der kan være mange grunde til, at spillet ikke virker.

  • Du skal være på en stationær pc og bruge en understøttet webbrowser som Google Chrome eller Firefox for at spille Papa's Freezeria.
  • Rydning af din browsercache og deaktivering af AdBlock-software kan hjælpe med at løse problemerne.
  • Kontakt CrazyGames, hvis Papa's Freezeria stadig ikke virker for dig.

Hvordan kan jeg spille Papa's Freezeria uden Flash?

Du kan spille Papa's Freezeria uden Flash på CrazyGames.com, takket være emuleringsteknologier. Der er ikke behov for at downloade noget for at det fungerer.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame