Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Freezeria

Bedømmelse:
8,9
(82.885 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Administrer en isbutik i Papa's Freezeria! Papa Louie er ude af byen og har efterladt dig i spidsen for Freezeria. Lav de perfekte sundaes til kunderne, der nyder sommerferien, i dette klassiske restaurantstyringsspil.

Sådan spiller du

Lav udsøgte desserter

Livet på Papa's Freezeria starter simpelt. Du får lov til at spille som Alberto eller Penny. Der er nogle få kunder, og tempoet er temmelig afslappet, laid-back strandstil.

Lav din kundes yndlingsis sundae efter specifikationen, og de vil være tilfredse med produktet. Spillet starter med en simpel tutorial for at introducere dig til din nye rolle.

Administrer din tid effektivt

Hvis du tror, at du får et let sommerjob, får du en overraskelse. Når dagene går, bliver butikken mere travl; kunderne bliver mere krævende. Du vil jonglere med flere sundae-ordrer på én gang, så tidsstyring er afgørende.

Ved afslutningen af hver bane bliver dine point for topping, blanding, opbygning og ventetid talt sammen. Maximer dine point for de bedste drikkepenge!

Køb opgraderinger

Papa forlanger, at du geninvesterer dine hårdt tjente drikkepenge i forretningen i stedet for at beholde dem.

Du kan købe forskellige opgraderinger til butikken, der gør livet lettere, når banerne bliver sværere. Du kan købe opgraderinger til blenderen, alarmsystemer for blandingsniveauet, automatisk is og mere. Automatisering er essentiel, når du udvider din kundekapacitet! Selv møbelopgraderinger giver ekstra fordele.

Få information om dine kunder

Kend din kunde. Papa Louie tager det alvorligt. Han har en detaljeret bog fyldt med personlige oplysninger om sine kunder, fra sundae-entusiaster til almindelige forbrugere. Studér denne bog og lær, hvad dine kunder ønsker.

Flere Papa's-spil

Gennemse vores Flash-spil for flere klassikere! Husk at tjekke de andre fantastiske spil i Papa Louie-serien, som f.eks. Papa's Pizzeria og Papa's Burgeria.

Funktioner

  • Styr Papa's Freezeria, mens han er væk
  • Lav de lækreste desserter ved strandpromenaden
  • Tilfredsstil dine kunders søde tand for at få store drikkepenge
  • Høst fordelene ved at være en isekspert

Udvikler

Papa's Freezeria er udviklet af Flipline Studios.

Udgivelsesdato

August 2011

FAQs

Hvorfor virker Papa's Freezeria ikke?

Der kan være mange grunde til, at spillet ikke fungerer.

  • Du skal bruge en desktop-pc og en understøttet webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Firefox for at spille Papa's Freezeria.
  • Det kan hjælpe at rydde din browsers cache og deaktivere eventuel AdBlock-software for at løse problemer.
  • Hvis Papa's Freezeria stadig ikke fungerer for dig, bedes du kontakte CrazyGames.

Hvordan kan jeg spille Papa's Freezeria uden Flash?

Du kan spille Papa's Freezeria uden Flash på CrazyGames.com takket være emuleringsteknologier. Der er ingen grund til at downloade noget for at få det til at virke.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame