Juice Production Tycoon

7.559
bedømmelser
9,2

Juice Production Tycoon er et inkrementelt klippespil, hvor du skærer frugter for at tjene penge. Du kan opgradere din produktionslinje til mere eksotiske frugter og bedre udstyr med de penge, du tjener. Bliv byens bedste juiceproducent i Juice Production Tycoon!

Hvordan man spiller

Grundlæggende

Klik på frugt, tjen penge, og køb opgraderinger. Det er den cyklus, der bliver ved med at give i Juice Production Tycoon. Indimellem vil du se et stort gyldent æble, klik på dette for at se en reklame og optjene en belønning.

Hugge frugt

Den hurtigste måde at tjene penge på i starten er at klikke hurtigt på de faldende æbler. Dette vil give dig den første smule penge til at begynde at købe opgraderinger. Resten kan du overlade til bladet, som bliver bedre med forbedringer. Juicer-opgraderinger omfatter ting som bladets hastighed, skade, frugttyper og meget mere.

Saftproduktion

Når du har købt nok opgraderinger til at tjene 1.000 dollars, får du adgang til saftpresseren. Her finder du flere nye opgraderinger, og du skal selv sælge frugten for at tjene penge. Opgraderingerne til juiceren omfatter bl.a. transporthastighed, glaskapacitet og meget mere.

Når du har styr på juiceren, kan du låse op for marmeladeproduktion og udnytte resterne af den pressede frugt. Som du kan forestille dig, er der også flere opgraderinger her.

Mere spil som dette

Se vores incrementelle og clicker spil for flere spil som Juice Production Tycoon. Der finder du populære klikker-spil som Babel Tower og Mr. Mine. Du kan endda tage til månen i Doge Miner 2!

Funktioner

  • Tjen penge ved at klikke, hakke og lave saft af frugt
  • Flere opgraderinger for at øge produktionen og belønningerne
  • Flere produktionsniveauer for hurtigt at udvide driften
  • Lad den stå stille, og se pengene strømme ind

Udgivelsesdato

April 2021

Udvikler

Juice Production Tycoon er lavet af LeimurGames.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame