Tycoon spil

Hvad er Tycoon-spil?

Tycoon-spil er forretningssimulationsspil, der også er kendt som økonomiske simulationsspil. Spillene fokuserer på ledelsen af en virksomhed. Gameplayet i Tycoons er i det væsentlige numerisk. De har dog smuk grafik. Et væsentligt element i disse spil er nøjagtigheden af simulationen af virkelige begivenheder.

Tycoon-spil har været meget udbredt i mange år - hvem kan glemme mesterværker som Railroad Tycoon, Sim City og Rollercoaster Tycoon. I denne type spil kan du opbygge en virksomhed eller et monopol og styre alle aspekter af dit imperium fra team til forsyningsvirksomheder og prisfastsættelse. På grund af den enorme mængde af forskellige industrier og virksomheder er mulighederne for Tycoon-spil praktisk talt uendelige.

Spil Tycoon-spil på CrazyGames

Vores udvalg af tycoon-spil omfatter den vanedannende Papa Louie-serie, hvor du styrer forskellige butikker som f.eks. et Bakeria. Alternativt kan du prøve Resort Empire, hvor du forsøger dig med at styre en succesfuld hotelkæde. Kan du blive en forretningsmogul og tjene penge?


Vi har samlet 22 af de bedste gratis online tycoon spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye tycoon spil såsom og top tycoon spil såsom Idle Startup Tycoon, Idle Space Business Tycoon og Supply Chain Idle.
Vis mere