Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Donuteria

Bedømmelse:
8,8
(55.827 stemmer)
Udgivet:
juni 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Papa's Donuteria er et afslappet restaurantspil, hvor du skal lave lækre donuts til kunderne. Lær at rulle og skære dejen, stege den og servere donuts med en række søde og velsmagende toppings. Dagenes travlhed øges, så lær at arbejde hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Sådan spiller du

Skær og rul dejen

Papa Louie har taget sympati for dig, en fattig dreng/pige, der leder efter sit første job, og har givet dig en chance i sit Donuteria. Han vil lære dig det grundlæggende i at lave donuts, begyndende med at rulle og skære dejen i pæne cirkler. Steg det nødvendige antal donuts, indtil de når den første linje, og vend dem derefter for at stege den anden side, indtil de er færdige.

Overtræk og tilsæt toppings

Det næste trin i donutfremstillingen er overtræksprocessen. Dyp disse donuts i forskellige glasurer og sukkerovertræk for at tilføje det første lag af lækkerhed, og fyld donuts med fyld der hvor kunden har bedt om det.

Nu er det tid til toppingsstationen! Her finder du alle de toppings, der definerer Papa's Donuts som det bedste, man kan købe for penge. Vær så præcis som muligt for at opnå den højeste tilfredshed fra kunderne!

Nyd dine afslappede timer

Efter hver dags vagt får du 3 chancer for at spille et af de forskellige minispil. Du kan spille Papa's Raceria eller en række andre sjove små spil. Hvis du lykkes med udfordringen, belønnes du med noget, der kan hjælpe dig i spillet. Du kan også bruge dine drikkepenge til at købe nye ting til restauranten.

Pift donutbutikken op

Dekorative genstande som borde og plakater hjælper med at forbedre kundernes ventetid, mens opgraderinger til udstyret kan gøre madtilberedningen nemmere og hurtigere. Til sidst vil butikken være fuldstændig udstyret med nye møbler, gulvbelægning, vægge - alt hvad der hører til. Men du skal tjene dem først!

Funktioner

  • Vælg en karakter eller byg din egen
  • Lav forskellige donuts fra bunden!
  • Nyd at spille forskellige minispil efter en vagt
  • Opgrader Papa's Donuteria med alle de fineste indretninger

Udgivelsesdato

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android & iOS)

Udvikler

Flipline Studios har udviklet Papa's Donuteria. De har mange flere Papa's-spil, som du kan spille gratis. To andre populære valg er Papa's Wingeria og Papa's Hotdoggeria.

Platform

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame