Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mr. Mine

Bedømmelse:
8,9
(84.637 stemmer)
Udvikler:
Playsaurus
Udgivet:
oktober 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Mr. Mine er et klikspil om minedrift, hvor du opbygger en minevirksomhed. Bor dybt ned i jorden og udvind naturlige mineraler og skatte, som du kan sælge. De penge, du tjener, hjælper dig med at udvide og opgradere din minevirksomhed, og bringer dig dybere ned mod jordens kerne.

Sådan spiller du

Minér efter ressourcer

Grav dybere under jorden for at få flere ressourcer og mineraler at sælge. Jo længere du graver, desto flere skattekister vil du støde på. Disse kister indeholder tilfældige belønninger i form af små og store summer af penge og ressourcer.

Fuldfør opgaver

Mens du graver, vil du til sidst nå frem til den underjordiske by. Her vil du blive præsenteret for nye ressourcer og et pyramideformet bygningsværk, hvor du kan finde opgaver, som skal udføres.

Opgrader dit udstyr

Du starter spillet med en beskeden skovl til at grave med. Når du har tjent nok valuta, kan du opgradere dine graveværktøjer fra skovl til borer med trykluft og fra boremaskine til atomgravemaskine. Herefter bliver opgraderingerne overnaturlige med aliens og dæmoner i stedet for arbejdere!

Flere spil som dette

Gennemse vores klikspil for mange flere vanedannende idle- og klik-titler. Hvis du kan lide at se et imperium eller en virksomhed vokse fra ingenting til rigdom, så prøv også spil som Idle Mining Empire, Idle Dice og Babel Tower.

Udvikler

Mr. Mine er udviklet af Playsaurus.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Steam
  • Android

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame