Madlavningsspil

Sara's madlavningsspil

Søger du efter lærerige madlavningsspil? Sara's Cooking Class er en interaktiv serie, der lærer dig at lave mad, bage og kreere vidunderlige lækkerier. Tjek disse Sara's Cooking Class-spil:

Køkkespil for børn

De fleste af madlavningsspillene på denne side er gode for børn, men nogle af dem leverer en lærerig oplevelse, der lærer børnene det grundlæggende. Et af disse spil er Kids Kitchen, et madlavningsspil for børn, der viser dig, hvordan du bruger alle ingredienser, og hvordan du præsenterer et måltid for dine sultne gæster. Et andet madlavningsspil for børn er Hazel and Mom's Recipes: Pot Au Feu, som viser dig, hvordan du laver en fransk oksekødsgryde.

Restaurantledelse

Mange madlavningsspil, som Cafe Panic, involverer restaurantstyring. I dette spil skal du holde dig på tæerne og levere varm kaffe i tide for at behage dine kunder. Pizza Cafe er et lignende spil, men du skal levere friske pizzaer med de rigtige ingredienser i dette spil om hurtig madlavning!

Bagningsspil

Vil du bage dekadente, lækre godbidder? Vær kreativ og lav en smuk jordbærkage i Bagning af jordbærkage. I Baking Surprise kan du også bage en række søde godbidder og spille som et sødt dyr, som du kan klæde dig i yndige outfits! Spillet guider dig gennem hvert trin for at bage kagen.

Mere madlavningsspil

Der er mange flere madlavningsspil online, på denne webside, så tjek dem ud og find et, der appellerer til dine sanser! Se madspil for at spille endnu flere madrelaterede madlavningsspil i din webbrowser.


FAQ

Hvad er de mest populære Madlavningsspil?

 1. Papa's Burgeria
 2. Papa's Pizzeria
 3. Cafe Panic
 4. Papa Louie: When Pizzas Attack
 5. Yummy Cupcake
 6. Final Fharmacy I
 7. 2048 Cupcakes
 8. BFFs Winter Holidays
 9. Cookin'Truck
 10. Yummy Taco

Hvad er de bedste Madlavningsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. BFFs Winter Holidays
 2. Penguin Diner 2
 3. Papa's Pizzeria
 4. Hot Dog Bush
 5. Penguin Diner

Vi har samlet 56 af de bedste gratis online madlavningsspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye madlavningsspil såsom og top madlavningsspil såsom Papa's Burgeria, Papa's Pizzeria og Cafe Panic.
Vis mere