Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papas Cupcakeria

Bedømmelse:
8,9
(28.029 stemmer)
Udgivet:
oktober 2013
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Papa's Cupcakeria er et afslappet restaurantspil, hvor du arbejder for Papa Louie og laver lækre cupcakes til kunderne. Imponér kunderne med dine evner som dekorativ kagebager, og hold styr på bestillingerne, som stiger dagligt. Hjælp Papa med at gøre stedet til den hotteste cupcake-restaurant i byen!

Sådan spiller du

Fra bilulykke til Cakeria

Papa Louie og Roy (fra Papa's Pizzeria) har udtænkt en plan for at få en ny medarbejder til det nyåbnede Papa's Cupcakeria - de bremser dig, hvilket forårsager et uheld. I stedet for at kræve forsikring tilbyder de dig arbejde under den lovlige mindsteløn. Det virker rigtig godt, og du er nu forpligtet til at betale din gæld ved at arbejde i Cupcakeria som James, Willow eller en anden karakter, som du selv vælger.

Det er en smal sag at bage en smuk kage!

Start med at tage imod dine første bestillinger. Vælg en smuk kop, kom lidt dej i, og bag den! Den virkelige kunst kommer på byggestationen, hvor du omhyggeligt tilføjer forskellige glasurtyper, før du afslutter med toppings som krymmel og saucer. Sørg for at lave dine cupcakes så tæt på perfekte som muligt for at få de bedste kunderesultater.

Slap af efter en dag med kagebagning

Som dagene går i Cupcakeria, glemmer du langsomt grunden til, at du endte her, hypnotiseret af glæden ved at bage kager og de 7 minispil, du elsker at spille efter hver vagt. Du får 3 billetter til at spille, og hvis du vinder, bliver du belønnet med noget, der kan hjælpe dig i spillet. Du kan også bruge dine drikkepenge til at købe nye ting til restauranten.

Pynt ud over kagen

Dekorationsgenstande som borde og plakater hjælper med at forbedre kundernes ventetid, mens opgraderinger af udstyret kan gøre madforberedelsesprocessen lettere og hurtigere. Til sidst vil Cupcakeria være helt udsmykket med nye møbler, gulvbelægning, vægge - alt det, der skal til for at imponere dine rastløse kunder.

Funktioner

  • Spil som James, Willow, eller byg din egen personlige karakter
  • Smør dejen og bag kagerne. Tilføj toppings med præcision for perfektion
  • Spil sjove minispil for at låse op for ting efter en hård dags arbejde
  • Opgrader Papa's Cakeria med de mest elegante møbler

Udgivelsesdato

  • August 2013 (Flash)
  • November 2015 (Android og iOS)

Udvikler

Flipline Studios har udviklet Papa's Cupcakeria. Prøv nogle af deres andre spil, som Papa' s Donuteria og Papa's Scooperia!

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame