Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Taco Mia

Bedømmelse:
9,2
(22.392 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Lav velsmagende tacos i Papa's Taco Mia! Papa Louie har givet dig et job som belønning for at have vundet en taco-spisekonkurrence. Lav perfekte tacos til en række sultne kunder og lever fremragende service for at gøre Papa Louie stolt.

Sådan spiller du

Lav de mest velsmagende tacos

Vælg din spiller og begynd dit liv som en mester i taco-lavning til mindsteløn. Tilsæt noget hakket oksekød, peberfrugter og avocado. Hård skal, blød skal eller hvad kunden beder om.

Kunderne vil komme med forskellige specifikationer, og du vil låse op for nye ingredienser i takt med din fremgang. Udover at få drikkepenge, vil du modtage en ugentlig løn, hvor hver eneste dollar går ind i Papas lomme.

Vær ekstra forsigtig med at tilfredsstille "lukkerne" - de er ekstra kræsne kunder, der først blev tilføjet i Papa's Taco Mia!

Håndter Taco Tuesday-varmen

Det er ikke nemt at være den ultimative taco-kunstner. Som niveauerne skrider frem, vil antallet af kunder og deres krav stige. Kan du klare varmen i Papas køkken? Det afhænger af, hvor hurtigt du tager imod ordrer, hvor dygtig du er ved grillstationen og hvor kunstnerisk du er ved byggestadiet.

Køb overdådige opgraderinger

Opgraderinger vil også hjælpe med at mindske varmen, når køkkenet bliver ekstra krydret. Brug de penge, du har tjent, til at købe opgraderinger til madlavnings- og bygningsprocessen, som f.eks. den eftertragtede gyldne spatel til de bedste flips. Der er også forskelligt inventar til bestillingsstationen, der skaber en behagelig ventetid for dine kunder.

Spionér på dine kunder i taco-perfektionens navn

Papa har spioneret på kunderne længe før internettet. Han har en dagbog fuld af præferencer. Spionér og lær om dine tilbagevendende kunder, så du kan forbedre servicen. Jo bedre du betjener dine kunder, jo flere mærker vil du opnå!

Funktioner

  • Tillykke, du har vundet en praktikplads i Papa's taco-shop
  • Lav de mest lækre tacos til forskellige kunder
  • Giv kunderne den perfekte spiseoplevelse og få de største drikkepenge
  • Opgrader Taco Mia! Med forskellige hjælpsomme madlavningsredskaber og inventar

Udvikler

Flipline Studios har lavet dette spil. Tjek Papa's Burgeria og Papa's Hot Doggeria for flere sjove Papa-spil.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

OSS

Hvorfor virker Papa's Taco Mia ikke?

Der kan være mange grunde til, at spillet ikke virker.

  • Du skal være på en desktop computer og bruge en understøttet webbrowser som Google Chrome eller Firefox for at spille Papa's Taco Mia.
  • Prøv at rydde din browsercache og deaktiver eventuelle AdBlock-programmer for at løse eventuelle problemer.
  • Kontakt CrazyGames, hvis Papa's Taco Mia stadig ikke virker for dig.

Hvordan får jeg en god score fra "lukkerne" i Taco Mia?

Du skal næsten have hvert element helt perfekt for at få en god score. Grill med præcision og påfør toppings så jævnt som muligt. Hvis du laver fejl, kan det være værd at starte forfra.

Hvor kan jeg spille Papa's Taco Mia uden Flash?

Du kan spille Papa's Taco Mia uden Flash på CrazyGames.com takket være emulerings-teknologier. Du behøver ikke downloade noget for at få det til at fungere.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame