Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Taco Mia

Bedømmelse:
9,3
(18.039 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Lav velsmagende tacos i Papa's Taco Mia! Papa Louie har givet dig et job som belønning for at vinde en taco-spisekonkurrence. Lav perfekte tacos til en række sultne kunder og yd en fremragende service for at gøre Papa Louie stolt.

Sådan spiller du

Lav de mest velsmagende tacos

Vælg din spiller og start dit liv som en taco-mester på mindsteløn. Fyld noget hakket oksekød, peberfrugter og avocado i. Hårdt skaller, bløde skaller eller hvad end kunden beder om.

Kunderne vil komme med forskellige specifikationer, og du vil låse op for nye ingredienser, som du skrider frem. Udover at få drikkepenge, vil du tjene en ugentlig lønseddel, hvor hver dollar går til Papa's lomme.

Vær ekstra forsigtig med at tilfredsstille "closers" - det er ekstra kræsne kunder, som blev tilføjet i Papa's Taco Mia først!

Administrer varmen på Taco Tuesday

At være den ultimative tacokunstner er ikke nemt. Som niveauerne skrider frem, vil antallet af kunder og deres stadigt mere komplekse krav stige. Kan du håndtere varmen i Papa's køkken? Det afhænger af, hvor hurtigt du modtager ordrer, din ekspertise ved grillstationen og dine kunstneriske evner ved opbygningen.

Køb overdådige opgraderinger

Opgraderinger vil også tage presset af, når køkkenet bliver ekstra krydret. Brug de penge, du har tjent, til at købe opgraderinger til madlavningen og opbygningen, som f.eks. den eftertragtede gyldne spatel til de mest elegante drejninger. Der er også forskellige møbler til bestillingsstationen, der skaber en fornøjelig venteoplevelse for dine kunder.

Spioner på dine kunder i tacos perfektions navn

Papa har spioneret på kunderne længe før internettet. Han har en dagbog fyldt med præferencer. Snus rundt og lær om dine faste kunder, så du kan forbedre servicen. Jo bedre du betjener dine kunder, jo flere badges optjener du!

Funktioner

  • Tillykke, du har vundet en praktikplads i Papa's tacoshop
  • Lav de mest lækre tacos til en række forskellige kunder
  • Giv kunderne den perfekte spiseoplevelse for de største drikkepenge
  • Opgrader Taco Mia! med en række nyttige madlavningsredskaber og møbler

Udvikler

Flipline Studios har lavet dette spil. Tjek også Papa's Burgeria og Papa's Hot Doggeria for flere sjove Papa-spil.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Spørgsmål og svar

Hvorfor virker Papa's Taco Mia ikke?

Der kan være mange årsager til, at spillet ikke virker.

  • Du skal være på en stationær computer og bruge en understøttet webbrowser som Google Chrome eller Firefox for at spille Papa's Taco Mia.
  • At rydde din browsers cache og deaktivere eventuel AdBlock-software kan hjælpe med at løse problemerne.
  • Kontakt CrazyGames, hvis Papa's Taco Mia stadig ikke virker for dig.

Hvordan kan jeg få en god score fra closers i Taco Mia?

Du skal næsten have hvert element perfekt for at få en god score. Grill med præcision og læg toppings på så jævnt som muligt. Hvis du laver fejl, kan det være værd at starte forfra.

Hvor kan jeg spille Papas Taco Mia uden Flash?

Du kan spille Papa's Taco Mia uden Flash på CrazyGames.com takket være emulationsteknologier. Der er ikke behov for nogen downloads for at få det til at fungere.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame