Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Wingeria

Bedømmelse:
8,8
(34.002 stemmer)
Udgivet:
maj 2021
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Papa's Wingeria er et afslappet restaurantspil, hvor du laver lækre vinger til kunderne. Lær at servere den perfekte tallerken med vinger og køb opgraderinger for at forbedre kundeoplevelsen. Dagene bliver kun travlere i Papa's Wingeria, så vær hurtig med at levere alle ordrerne til tiden!

Sådan spiller du

Accepter din plads i hakkeordenen

Tag... Disse ødelagte vinger... Og smid dem i frituregryden. Vi har kunder at betjene. Papa Louie har snydt dig til at arbejde på en af sine restauranter. Du er nu kontraktligt forpligtet til at stege velsmagende vinger til Papa's Wingeria. Han starter dig med de grundlæggende færdigheder, og du vil arbejde dig op derfra.

Tilsæt en smagfuld mængde sauce

Steg det ønskede antal vinger, indtil de når op til stregen. Læg vingerne i vingespinderen 3000 og tilsæt den ønskede sauce. Wingerias gæster elsker forskellige saucer, så det er afgørende at time saucen og vingerne præcist. Der er intet værre end ikke at have nok sauce.

Spred dine vinger

Den sidste fase. Spred dine vinger på tallerkenen og tilføj alle de nødvendige ekstra ingredienser! Nogle kunder kan lide at overbevise sig selv om, at et par selleristænger gør det til et sundt måltid. Servér med et kokkekys, men ikke bogstaveligt talt. Det kan give dig problemer.

Slap af efter en dag i kyllingeforretningen

Efter hver dags arbejde får du 3 billetter til at spille et af de forskellige minispil. Du kan skyde på mål, fange burgere eller spille et af de andre minispil. Hvis du lykkes med udfordringen, bliver du belønnet med noget, der kan hjælpe dig i spillet. Du kan også bruge dine drikkepenge til at købe nye ting til restauranten.

Fra Wingeria til Bling-eria

Dekorative elementer som borde og plakater hjælper med at forbedre kundernes ventetid, mens opgraderinger til udstyret kan gøre madlavningen nemmere og hurtigere. På et tidspunkt vil butiksgulvet være helt udstyret med nyt inventar, gulvbelægning og vægge - alt, hvad der hører til. Du skal dog tjene dem først!

Funktioner

  • Vælg en figur eller byg din egen
  • Steg vinger og server dem på en præsentabel måde
  • Spil sjove minispil for at låse op for genstande efter en hård arbejdsdag
  • Opgrader Papa's Wingeria med de fineste indretninger

Udgivelsesdato

  • Juni 2012 (Flash)
  • August 2014 (iOS)
  • Februar 2019 (Android)

Udvikler

Flipline Studios har lavet Papa's Wingeria. Vi har mange flere af deres Papa's spil, herunder Papa's Cheeseria og Papa's Freezeria, som er populære valg.

Platform

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame