Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

World's Hardest Game

Bedømmelse:
8,2
(75.114 stemmer)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

The World's Hardest Game lever op til sit navn. Det vil få dig til at grine, græde og opleve midlertidig galskab. Hvis du besejrer World's Hardest Game, vil du komme ud som en helt. Se, hvor langt du kan komme, og hvis du er gået i stå, kan du læse vores tips nedenfor!

De bedste tips og tricks

Tidspunktet for dine bevægelser er afgørende

Timing og præcision er nøglen til at overleve en bane i World's Hardest Game. Sørg for at finde det mest ideelle øjeblik til at foretage dit træk - selv en brøkdel af et sekund gør hele forskellen.

Lær niveauerne godt

Medmindre du er en mester i speedrunning, vil du dø gentagne gange. Det giver dig mulighed for at lære niveauet at kende og se, hvor du går galt. Se på, hvordan forhindringerne bevæger sig, og planlæg din taktik for at komme igennem til den grønne firkant.

Find rastepladser og kontrolpunkter

Nogle baner har rum uden for de blå kugler, hvor du kan holde en pause for at trække vejret. Der er ikke mange muligheder som disse, men de kan hjælpe dig med at samle dine tanker. Nogle baner har også checkpoints, hvor du kan gemme dine fremskridt.

Hold hovedet koldt

Selv det første niveau i dette spil kan være svært, men det kan lade sig gøre. Når du først har overstået det første niveau, vil du indse, at du kan komme længere, hvis du holder dig rolig og tålmodig.

Funktioner

  • Virkelig verdens sværeste spil
  • Meget befriende og tilfredsstillende at fuldføre et niveau
  • Et originalt og populært spil fra Flash-dagene
  • Enkelt, men vanedannende - prøv det og se, hvordan det går dig

Udvikler

Dette spil er lavet af Stephen Critoph.

Hvilke af dem

Prøv efterfølgeren til dette spil, Worlds Hardest Game 2

Udgivelsesdato

marts 2008

Platform

Web-browser

Teknologi

Flash, nu emuleret ved hjælp af Ruffle. Du kan gennemse vores gratis Flash-spil for over 600 titler, der nu kan afspilles uden brug af Flash.

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame