Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

World's Hardest Game

Bedømmelse:
8,1
(97.156 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Verdens sværeste spil lever op til sit navn alle disse år senere. Det vil få dig til at grine, græde og opleve midlertidig galskab, når du forsøger at besejre dets niveauer. Hvis du besejrer Worlds Hardest Game, bliver du en helt. Hvis du ikke gør, vil du være en af ​​de mange, der mislykkedes. Se, hvor langt du kan komme, og hvis du sidder fast, så læs vores tips nedenfor!

Tips til hvordan man spiller

Tid dine bevægelser afgørende

Timing og præcision er nøglen til at overleve et niveau i Worlds Hardest Game. Sørg for at finde det mest ideelle øjeblik til at udføre dit træk - selv en brøkdel af et sekund gør hele forskellen.

Lær niveauerne godt at kende

Hvis du ikke er en speedrunning-mester, vil du dø gentagne gange. Det giver dig mulighed for at lære niveauet at kende og se, hvor du går galt. Observer, hvordan forhindringerne bevæger sig, og planlæg din taktik for at komme videre til den grønne firkant.

Find hvilesteder og kontrolpunkter

Nogle niveauer har områder uden for de blå bolde, som giver dig mulighed for at pause og trække vejret. Der er ikke mange muligheder som denne, men de kan hjælpe dig med at samle tankerne. Nogle niveauer har også kontrolpunkter, hvor du kan gemme din fremgang.

Bevar roen

Selv det første niveau i dette spil kan være svært, men det er muligt at klare det. Når du har slået det første niveau, vil du opdage, at du kan gå længere, hvis du bevare roen, være tålmodig og ikke har noget imod at fejle.

Flere spil som dette

Du finder flere fantastiske klassikere som Worlds Hardest Game i Flash-spilsamlingen. To andre top spil fra Flash-æraen er Papa's Pizzeria og The Impossible Quiz.

Funktioner

  • Genuint verdens sværeste spil
  • Meget beroligende og tilfredsstillende at gennemføre et niveau
  • Et originalt og populært spil fra Flash-tiden
  • Simpelt men afhængighedsskabende - prøv det og se, hvordan du klarer dig

Udvikler

Dette spil er lavet af Stephen Critoph.

Sequels

Prøv efterfølgeren til dette spil, World's Hardest Game 2.

Udgivelsesdato

Marts 2008

Platform

Webbrowser

Teknologi

Flash, nu emuleret ved hjælp af Ruffle.

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame