Logo CrazyGames.com

Idle spil

Populære Tags

Hvorfor er spil i tomgang så populære?

Idle-spil er populære på grund af deres enkle mekanik, som er sjov og nem at lære for den afslappede spiller. I disse spil får du tilfredsstillelsen ved hurtigt at gøre noget til en succes - ofte at opnå det umulige - uden at skulle gøre noget hårdt arbejde. Det har en uimodståelig tiltrækningskraft i modsætning til virkeligheden. Resultatet er et væld af vanedannende tomgangsspil, der er tilgængelige på både mobile og stationære enheder, så du er forkælet med valgmuligheder med denne genre.

Lediggangsspil er givende

Idle-spil er meget givende for at holde brugerne engagerede og tilbyder ofte ekstra belønninger og bonusser for at holde dig fanget. Et spil, der opnår dette godt, er Road Crash, et tomgangsspil, hvor du sammensmelter biler for at lave nye - du vil altid vide, hvilken bil du laver næste gang! Idle Mining Empire, Grindcraft, og I want to be a Billionaire er tre andre glimrende eksempler til dette afsnit.

De er super tilfredsstillende at spille

Tilfredsstillende effekter og gameplay vil altid holde spillerne interesserede. Adventure Miner er et nyt idle and clicker-spil med fremragende 3D-grafik og behagelige øksesmashing-effekter. Du skal udvinde sjældne jordmaterialer og sælge dem, men du har også en malmfabrik at tjene, mens du hviler dig.

Du behøver ikke moderne hardware

Det er tilfældet for de fleste webspil, men tomgangsspil er som regel meget enkle spil. Det betyder, at de ikke tager lang tid at indlæse, og du kan spille dem komfortabelt på enhver enhed, fordi de ikke er gpu-intensive. Denne ekstra tilgængelighed gør tomgangsspil endnu mere populære i hele verden.

Som du kan se, er der side efter side af idle-spil på CrazyGames, så gå vild i vores samling og find et idle clicker som straks tager dig med på den.


FAQ

Hvad er de mest populære Idle spil?

 1. Capybara Clicker
 2. Planet Evolution: Idle Clicker
 3. Planet Clicker 2
 4. Candy Clicker 2
 5. Ant Colony: New War
 6. Idle Mining Empire
 7. Sword Merging Simulator
 8. Crash Test Idle
 9. Clicker Heroes
 10. Commit Battery 2

Hvad er de bedste Idle spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Soul Not Found
 2. Idle Hypermart Empire
 3. Babel Tower
 4. Ant Colony: New War
 5. Capybara Clicker

Hvad er nogle undervurderede Idle spil?

 1. Idle Miner
 2. Tiny Fishing

Spil den bedste online Idle spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Capybara Clicker og mange flere lige nu!
Vis mere