Logo CrazyGames.com

War Lands

Bedømmelse:
9,4
(24.800 stemmer)
Udvikler:
TitanGames
Udgivet:
juni 2020
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

War Lands er et spil i ARPG-stil med roguelike-gameplay. Kæmp dig gennem en række baner og saml styrker og bytte op, mens du decimerer horder af fjender.

Om War Lands

I War Lands gennemgår du en række kampe, der bliver stadig sværere. I slutningen af hver prøve har du mulighed for at opgradere dit udstyr, stige i niveau og få belønninger i byen.

War Lands har den vanedannende ARPG-følelse, som du forventer i et spil som Diablo eller Path of Exile. Men det er browserbaseret, så du kan hoppe ind i handlingen hurtigt hvor som helst.

Klasser

De våben, du bruger, definerer, hvad din klasse er, og dine specielle evner vil ændre sig for at matche. Du kan skifte ting ud, efterhånden som de gavner dig i løbet af kampen. Der er stave, sværd, greatswords, skjolde og buer til fjernkamp.

Spil-tips

Spil taktisk, da døden kan betyde at starte forfra

Få mest muligt ud af dine evner, og spil ekstra forsigtigt, når du starter, da dine HP er meget lave.

Vælg den niveauvej, der gavner din karaktertype mest

Du vil lægge mærke til små ikoner på niveauvejen. De angiver, hvilke belønninger der er tilgængelige i niveauet.

Før bort genstande ved at trække dem ud af dit inventar

Du kan kun smide genstande væk, når du er i byen. Det betyder, at hvis du fylder dit inventar op, kan du ikke tømme det, før du har gennemført hele runden af baner. Vælg dit bytte med omtanke!

Klask tønder for at få guld og bytte

Dette her er ret selvforklarende. Slå alle tønder og kasser op for at få guld.

Max dine stærkeste færdigheder

Fokuser på de styrker, der vil gavne din klasse mest. Hvis du f.eks. bruger to sværd (godt valg), bør du måske fokusere langt de fleste færdighedspoint på styrke og smidighed.

Fortryll dine våben

Fortryll dine våben for at give dem magiske egenskaber, der hjælper dig i kamp. Du får brug for alt det guld, du kan få, da chancen for fortryllelse bliver vanskeligere, efterhånden som din genstand stiger i sjældenhed.

Mere spil som dette

Hvis du nød at spille War Lands, kan du tjekke vores RPG-spil samling for mere action og eventyr. Clickpocalypse 2 har dungeon crawler-gameplay, og Scrims.io byder på hurtig action i PvP-arena-kampene.

Udgivelsesdato

Juni 2020

Udvikler

TitanGames har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame