Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Cartoon Hot Racer 3D

Bedømmelse:
8,6
(13.546 stemmer)
Udvikler:
Falco Software
Udgivet:
januar 2020
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Udforsk den åbne verden i Cartoon Hot Racer. Cartoon Hot Racer er et både visuelt underholdende og funktionsrigt 3D bilspil. Vælg det kørejob, du kan lide, og nyd den store åbne verden! Grafikken er fantastisk, og du kan køre en bil som i et rigtigt racerspil.

Racing med en åben verdensplatform giver dette spil stor fleksibilitet. Desuden er der over 100 løb at deltage i, og der er et interessant opgraderingssystem. Du kan deltage i rigtige professionelle løb og have det så sjovt.

Køb nye figurer og opgrader deres stats

Mens du kører arkaderæs, kan du købe nye kørere. Hver chauffør koster mønter, som du samler op ved at vinde løb. Niveau 15-køreren er f.eks. Gregory, som giver et erfaringsboost på 100 %. Forskellige figurer giver forskellige boosts til din kørsel.

Køb nye biler som taxaer og Tornado

Udover karakterer kan du også købe nye biler. Der er et cool udvalg af køretøjer at vælge imellem, herunder en taxa, en lægebil, en tornado-bil, en politibil og endda et køretøj med vikingetema! Hver bil har forskellige stats og tilbyder løb af forskellige typer.

Fuldfør målene for at få erfaring og penge

Cartoon Hot Racer 3D har et stort udvalg af mål, som chaufførerne skal gennemføre. Eksempler på mål omfatter at gennemføre løb, vinde løb, købe nye biler og købe fast ejendom. Prøv at fuldføre alle disse mål og bliv en mester i racing.

Hvis du er usikker på styringen, vil køreskolen lære dig det grundlæggende - vi anbefaler, at du tager dette først, så du kan komme godt fra start. Når du først er fortrolig med styringen, kan du fordybe dig i atmosfæren er virkelig forbedre din kørsel.

Eksempler på tilgængelige løb omfatter - trafik, kontrolpost, hastighed og standardløb. Hver løbetype tilbyder noget forskelligt og vil teste forskellige kørefærdigheder. Hastighedsløb kræver for eksempel, at du gennemfører omgange i Sunrise by så hurtigt som muligt.

Hop ind i den fantastiske verden af Cartoon Hot Racer i dag og se, hvordan dine køreevner former sig!

Udgivelsesdato

Juli 2019 (Android). Januar 2020 (WebGL).

Udvikler

Cartoon Hot Racer er udviklet af Falco Software. Du bør også tjekke et cool 3D lastbilspil fra samme udvikler i Truck Driver Easy Road.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame