Derby Crash 3

110.935
bedømmelser
9,3

Derby Crash 3 - bliv en elite-demolitionskører! Det tredje kapitel i serien med typologien af berømte rallybiler, Derby Crash. Den fornyede grafik er nu meget mere realistisk, også takket være det meget store spillefelt med en åben horisont, hvor du kan køre gennem de forskellige sekundære gader og køre en mægtig tank!

Som i de tidligere versioner af dette bilspil får du frie tøjler til at udforske den smukke åbne verden og teste dine køreevner. Hovedformålet med demolition derbies er at smadre din bil og skabe kaos - og det kan du gøre præcis i dette fantastiske spil!

Realistisk kørekontrol og håndtering

Dette spil giver brugerne en realistisk køreoplevelse. Bilerne ser fremragende ud, og den åbne verden er også detaljeret og gengivet i smuk 3D-grafik ved hjælp af Unity-spilmotoren. Derudover er kørekontrollen let at lære - brug WASD-tasterne til at styre styringen og accelerationen og musen til at ændre kameravisningen.

For at bygge videre på disse realistiske kontroller, styrer bilerne også usædvanligt godt. Kørslen er realistisk, og bremserne og styretøjet reagerer hurtigt. Du kan også lave nogle fantastiske drifter og stunts, når du først har vænnet dig til, hvordan bilen håndterer sig.

Vælg mellem en række episke køretøjer

Et andet genialt punkt ved Derby Crash 3 er udvalget af fede køretøjer, du kan køre. Til at starte med er der et udvalg af ultrahurtige sportsvogne, der er modelleret efter moderne biler som Porscher og Ferrarier. Derudover kan du køre en fantastisk panserkasse og en kæmpe kampvogn komplet med en fungerende kanon!

Uanset hvilket køretøj du vælger, skal du sørge for at have det sjovt at køre og udforske hver eneste centimeter af den enorme åbne verden. Husk, at dit køretøj vil tage mere og mere skade, efterhånden som du spiller - du kan se sliddet på karosseriet og rammen. Vær forsigtig, da køretøjet kan eksplodere!

Hav det sjovt, og forbedr dine kørefærdigheder i demolition derby i dag i den tredje del af dette fantastiske bilspil!

Udgivelsesdato

Februar 2020

Udvikler

Derby Crash 3 er udviklet af Roberto Mulas aka Ciorbyn. Du bør også tjekke WrongWay, et andet fantastisk bilspil fra ham!

Platform

Web browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame