Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Crazy Descent

Bedømmelse:
8,7
(56.041 stemmer)
Udvikler:
AM
Udgivet:
maj 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Crazy Descent er et kørespil, der udfordrer dig til at konkurrere mod rivaler højt oppe i himlen. Kør dine konkurrenter af banen, undgå forhindringer som enorme bowlingkegler og vær den første til at krydse målstregen. Kør så hurtigt som muligt, men pas på roterende pigge, klippeskrænter, konkurrenter og tiden. Og du vil også gerne overhale dine modstandere! Ingen lille bedrift.

Sådan spiller du Crazy Descent

Crazy Descent er en simuleret fantasy racerbane i himlen. Når du kommer for tæt på kanten, får du svimmelhed, eller værre, så skal du starte forfra. Spillet har indbyggede autoværn, så det at falde ned er ikke din største bekymring.

Din største bekymring er forhindringer som gigantiske kugler, roterende pigge og mere. Vær opmærksom på dem, mens du holder dig på banen og overgår dine konkurrenter.

Jo flere biler du ødelægger på vej mod målstregen, desto flere point optjener du. Pointene giver dig adgang til nye og spændende baner, hver med deres egne udfordringer og forhindringer.

Tips

Undgå forsøg på spektakulære spring. Målet med spillet er at køre ligeud. Du får ikke ekstra point for præsentation.

Udgivelsesdato

Maj 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Kan du ikke få nok af adrenalinsuset fra den brølende motor? Find lignende spil i vores kørekategori eller vælg mellem populære titler som Moto X3M, Drift Hunters eller Drift Boss og gør dig klar til en spændende tur.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame