Derby Crash 2

121.666
bedømmelser
9,3

Derby Crash 2 er et fantastisk 3D bilkørselsspil. Hvis du elskede det originale Derby Crash, vil du også nyde denne fantastiske efterfølger. I spil nummer 2 hopper du ind i et utal af nye destruction derbybiler og monstertrucks for at udløse skade og kaos i en åben verden

Du er ikke begrænset til racerbaner; i stedet kan du strejfe gennem store ørkener og udforske i dit demolition derbies køretøj. Hvad angår bilspil, er 3D-grafikken i denne titel fantastisk - du føler dig indlemmet i spillet, mens du kører gennem de smukke landskaber.

Det, der gør denne titel så sjov, er det utal af køretøjer, du kan vælge. Et spil, der er inspireret af ødelæggelse, har selvfølgelig nogle episke køretøjer, som du kan hoppe ind i. Du kan køre en række smukke sportsvogne. Alternativt kan du hoppe ind i en kæmpe kampvogn. Denne kampvogn har et fungerende tårn og en kanon, og du kan skyde dine fjender væk i en hagl af ødelæggelse.

Derby Crash 2 bygger videre på det, der gjorde det første spil sjovt, og tilføjer flere funktioner som f.eks. multiplayer action for 2 spillere. Glem ikke at slippe så meget ødelæggelse løs som muligt og forsøge at smadre modstandernes chauffører i stykker.

Udgivelsesdato

Juni 2019 eksklusivt på CrazyGames.com.

Udvikler

Derby Crash 2 er lavet af Roberto Mulas (Ciorbyn), som også har lavet andre populære titler, såsom Scrap Metal 6 og SCAR 3D.

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame