Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Derby Crash 2

Bedømmelse:
9,3
(151.612 stemmer)
Udvikler:
Roberto Mulas
Udgivet:
juni 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Derby Crash 2 er et fantastisk 3D-kørespil. Hvis du elskede det oprindelige Derby Crash, vil du nyde denne fremragende efterfølger. I spil nummer 2 hopper du ind i mange nye destruction derby-biler og monstertrucks for at slippe skader og kaos løs i en åben verden.

Sådan spiller du Derby Crash 2

Du er ikke begrænset til racerbaner; i stedet kan du vandre gennem store ørkener og udforske i dit demolition derbies-køretøj. Hvad angår bilspil, er 3D-grafikken i denne titel fantastisk - du føler dig opslugt af spillet, når du kører gennem de smukke landskaber.

Det, der gør denne titel så sjov, er de utallige køretøjer, du kan vælge. Et spil inspireret af ødelæggelse har selvfølgelig nogle episke køretøjer at hoppe ind i. Du kan køre i en række smukke sportsvogne. Alternativt kan du hoppe ind i en kæmpe kampvogn. Denne kampvogn har et fungerende tårn og en kanon, og du kan skyde dine fjender væk i en haglbyge af ødelæggelse.

Derby Crash 2 bygger videre på det, der gjorde det første spil sjovt, og tilføjer flere funktioner, såsom multiplayer-action for to spillere. Husk at udløse så meget ødelæggelse som muligt og prøv at smadre modstanderens køredygtige til stumper og stykker.

Flere spil som dette

Hvis du kan lide kørespil, er der mange muligheder at udforske i vores samling! Oplev spændingen ved drifting i Drift Hunters, hvor præcision og kontrol er nøglen til at mestre hvert sving. For adrenalinpumpende motorcykelstunts byder Moto X3M på udfordrende baner og fysikbaseret gameplay. Hvis du vil have en anden slags drift-udfordring, tester Drift Boss dine færdigheder i timing og præcision, når du glider rundt om hjørnerne. Spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en oplevelse.

Udgivelsesdato

Juni 2019, eksklusivt på CrazyGames.com.

Udvikler

Derby Crash 2 er lavet af Roberto Mulas (Ciorbyn), som også har lavet andre populære titler som SCAR.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame