Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Dwarves: Glory, Death, and Loot

Bedømmelse:
9,4
(17.142 stemmer)
Udvikler:
Ichbinhamma
Udgivet:
december 2022
Sidst opdateret:
august 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Klassificering:

Dwarves: Glory, Death, and Loot er et actionspil, hvor du fører en hær af dværge til sejr i forskellige kampe. I dette auto-battle RPG kan du decimere orker, bekæmpe trolde og kæmpe mod drager. Du vil opdage ære, død og enorme mængder af bytte!

Sådan spiller du

Lær grundbegreberne

Hvis du ikke er bekendt med Dwarves: Glory, Death, and Loot, anbefaler vi at starte med tutorialen. Den vil guide dig gennem de grundlæggende trin og få dig i gang med din første kamp.

Opbyg din hær

Start med at købe våben for din startguld. Du kan udstyre dine dværge med våbnene med det samme samt tilføje andet tilbehør til dine dværge senere i spillet.

Find en kamp

Når du har sat din dværgehær op til kamp, klik på reroll-knappen for at finde en kamp. Du får 3 valgmuligheder. Klik på den ønskede og se din hær kæmpe! De vil automatisk kæmpe mod fjenderne. Kunststykket ligger i, hvordan du forbereder din hær til krigen.

Opbyg dit færdighedstræ

I takt med at du skrider frem i spillet, låser du op for flere genstande og får en stadig større hær. Det medfører øget sværhedsgrad. Der er et færdighedstræ, hvor du kan bruge dine færdighedspoint til at forbedre evnerne for hver enhedstype.

Flere spil som dette

Når du har afsluttet din dværgiske erobring, kan du besøge vores side med roguelike-spil for flere vanedannende titler som denne! Endless Waves Survival er et fremragende valg, som vi er sikre på, at du vil elske at spille i denne kategori.

Funktioner

  • Byg en hær af dværge
  • Udstyr dem med forskellige våben
  • Se dem kæmpe mod en række fjender
  • Gør dem stærkere med færdigheder fra træet

Udgivelsesdato

December 2022

Udvikler

Dwarves: Glory, Death, and Loot er udviklet af Ichbinhamma.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Steam

Sidst opdateret

02. aug. 2023

Reklame
Steam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame