Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Airport Clash 3D

Bedømmelse:
9,1
(60.692 stemmer)
Udvikler:
Freeway Interactive
Udgivet:
oktober 2019
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

Airport Clash 3D er en episode af Clash 3D-shooterserien, ligesom Subway Clash Remastered og Sniper Clash 3D. Brug din minigun, og hjælp dine medraids til at bombe fjendens base!

I dette battle royale-spil skal du skyde for at dræbe og forsøge at samle så mange drab som muligt. Spillet foregår i en forladt lufthavn midt i en verdenskrig. Flyene står på jorden, og du kan bruge dem som dækning, når du kæmper mod fjenden.

Vælg mellem en række forskellige karakterer, herunder en kommandoperson, der bærer en minigun. Geværet har ubegrænset ammunition, og du kan slippe helvede løs med en hagl af konstante kugler. Spillet har ligheder med rocket clash og er et af de bedste multiplayer-spil, der findes.

Husk, at du også kan bruge forskellige bevægelser som f.eks. knivspin i stedet for bare at skyde fjender med dine våben. Hold dig i bevægelse, udnyt dækning og prøv at tage så lidt skade som muligt. Dette spil har ligheder med Farm Clash 3D, men kortet er en helt anden indstilling.

Udover det grundlæggende gameplay er der også en række resultater og genstande, der skal låses op. Efterhånden som spillerne opnår flere drab, kan de låse op for gyldne våbenskind. Desuden kan de også låse op for forskellige hoveder til deres karakterer. Tilpasningen er fantastisk og tilføjer et ekstra element til gameplayet.

Hvis spillerne ønsker at holde styr på deres score og kills, er der også et leaderboard også. Derudover kan spillerne, efterhånden som de stiger i niveau, forbedre tre forskellige evner. Sundhed, våbenskade og våbenpræcision. Dette er med til at forbedre deres gameplay og overlevelsesevne.

Hop ind i den forladte lufthavn i dag, skyd for at dræbe, og prøv Airport Clash 3D!

Udgivelsesdato

oktober 2019

Udvikler

Freeway Interactive har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser. Vi har også en Android-version.
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame