Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fish Eat Getting Big

Bedømmelse:
8,6
(113.743 stemmer)
Udvikler:
RHM Interactive
Udgivet:
juni 2023
Sidst opdateret:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Fish Eat Getting Big er et vanedannende arkadespil, hvor du svømmer rundt i havet og æder mindre fisk for at vokse i størrelse! Saml dine venner, og deltag i lokal multiplayer med op til tre spillere!

Sådan spiller du

Gå på jagt efter fisk i havet

Udforsk havets dybder og mød en bred vifte af fiskearter. Du kan spise enhver fisk med et mindre antal end dig. Hvis du forsøger at spise en fisk med et højere antal, vil du dø og være nødt til at starte forfra.

Bliv til en frygtindgydende rovdyr

Efterhånden som du skrider frem, vil din fisk blive mere aggressiv, større og mere rovlysten. Fortsæt med at gnaske løs på forskellige maritime skabninger, indtil mere eksotisk havliv begynder at dukke op. Du kan blive ved med at fortære alt levende i havet, indtil du begår en fejl og dør.

Køb og opgrader skins

Hver gang du dør, tjener du guld, som du kan bruge til at købe nye baggrunde og fiskeyper. Mængden af guld, du tjener, afspejler din score på tidspunktet for døden. Der er også mønter spredt rundt omkring i havet, som du kan samle op.

Inviter dine venner

Du kan invitere op til to venner til spillet og kæmpe om at være den største fisk i havet! Hver spiller kan vælge en unik fisk og springe ind i spillet for at konkurrere mod hinanden.

Flere spil som dette

Når maven er fuld af fisk, kan du prøve nogle flere af vores populære .io-spil. Du vil måske også nyde at spille andre arena-spil i denne kategori, som Diep.io og Snake.io.

Udgivelsesdato

Juni 2023

Udvikler

Fish Eat Getting Big er udviklet af RHM Interactive.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

01. sep. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame