Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

DualForce Idle

Bedømmelse:
9,3
(31.065 stemmer)
Udvikler:
nerdError
Udgivet:
december 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

DualForce Idle er et smart spil, der kombinerer idle- og tower defense-gameplay. Klik på monstre for at generere penge til opgraderinger og tårne. Det er det eneste tower defense-spil, hvor du aktivt forsøger at gøre fjenderne stærkere!

Sådan spiller du

Dræb bæsterne

Klik på monstret for at dræbe det og få mønter. Du kan bruge dine mønter til at købe alt, hvad du har brug for for at øge genereringen af flere mønter. Det handler om at tjene mønter. Køb monstre og opgrader deres helbred for at få flere penge per drab. Opgrader dine tårne, så de forårsager mere skade. Du har forstået idéen.

Brug dine mønter

Der er 6 kategorier at købe fra, hvoraf den ene forbliver et mysterium, indtil et bestemt punkt i spillet. Fra begyndelsen af spillet kan du anvende belåsninger, monstre, tårne og bygningsfunktionen til at købe og opgradere forskellige aspekter af gameplayet. Genfødselsoptionen er til at starte spillet forfra med en bonus, hvilket kun anbefales, når du er nået ret langt i spillet.

Lås op for mysterierne

Hver sektion tilbyder et omfattende udvalg af tilgængelige opgraderinger, hvoraf nogle er låst, indtil du kommer længere ind i spillet. Fortsæt med at dræbe monstre, mens du bevidst gør dem stærkere, og til sidst vil du låse op for alle hemmelighederne i dette spil.

Udforsk flere seje funktioner

DualForce Idle har forskellige muligheder og giver dig mulighed for at gemme spillet og uploade gemte data fra en fil, hvilket er en smart funktion for et moderne browserspil. Hvis du er besat af præstationsstatistikker, kan du også kontrollere alle dine tal i statistikafsnittet.

Flere spil som dette

Når du har bygget det perfekte monster-farming-system i DualForce Idle, kan du tjekke hundredvis af andre gratis idle-spil ud. To andre populære valgmuligheder er Idle Breakout og Tiny Fishing.

Udgivelsesdato

December 2020

Udvikler

nerdError har lavet dette spil.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame