Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Clicker Heroes

Bedømmelse:
9,1
(66.423 stemmer)
Udvikler:
Playsaurus
Udgivet:
september 2022
Sidst opdateret:
september 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Clicker Heroes er et originalt idle clicker spil. Tag på et episk eventyr og slå monstre ihjel, opgrader helte med det guld, du samler, find skatte og dræb bosser. Clicker Heroes er et spil der var med til at gøre clicker spil populære, ligesom andre klassikere som Idle Breakout.

Sådan spiller du

Klik for at dræbe

Begiv dig ud på en quest for at blive en mægtig kriger. Slå hvert uhyre ihjel ved at klikke gentagne gange på dem, og saml derefter guldbelønningerne de efterlader. Hvert klik har en bestemt skadesværdi, som du kan opgradere kontinuerligt for at få mere kraft.

Hyre helte til at hjælpe

Hyre forskellige helte til at hjælpe dig med at nedlægge monstre hurtigere. Hver helt har sin egen DPS og en række unikke opgraderinger. Oftest tillader heltens opgraderinger betydelige stigninger i DPS'en. Helte gør det muligt for dig at slå fjendtlige grupper af monstre ihjel og samle guld uden at løfte en finger.

Helte bliver gradvist dyrere, men du får hvad du betaler for i form af styrke og kraftfulde opgraderinger. Jo længere du kommer, jo flere helte dukker op, og de bliver dit næste vigtige køb, der giver dig mulighed for at bevæge dig dybere ind i mere indbringende områder.

Udforsk nye områder og besejr bosser

Hver region har nye og spændende monstre at kæmpe imod. Start i skoven og bevæg dig videre til tørre områder og andre steder. Ved afslutningen af hver region er der en svær bosskamp - bossen har ekstra helbred og kræver al din styrke for at besejre! Hvis du ikke formår at besejre bossen, bliver du sendt tilbage til det tidligere niveau, hvor du kan opbygge dine evner yderligere, inden du tager kampen op igen.

Udvikler

Clicker Heroes er udviklet af Playsaurus. Besøg deres hjemmeside.

Udgivelsesdato

Juli 2014. Webversionen kan udelukkende spilles på CrazyGames!

Platforme

Clicker Heroes er tilgængeligt som et webbrowserspil, Android-spil og iOS-spil. Det har også været tilgængeligt på Steam siden maj 2015.

Sidst opdateret

06. sep. 2022

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame