Logo CrazyGames.com

Clicker Heroes

Bedømmelse:
9,2
(43.079 stemmer)
Udvikler:
Playsaurus
Udgivet:
september 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassificering:

Clicker Heroes er et originalt spil idle clicker spil. Tag på et episk eventyr og dræb monstre, opgrader helte med det guld, du indsamler, find skatte og dræb bosser. Clicker Heroes er et spil, der var med til at gøre clicker-spil populære sammen med andre klassikere som Cookie Clicker.

Klik for at dræbe

Begiv dig ud på en mission for at blive en magtfuld kriger. Nedlæg alle de dyr, du ser, ved at klikke på dem gentagne gange, og høst derefter guldbelønningen. Hvert klik, du foretager, har en enkelt skadesværdi, som du løbende kan opgradere for at få mere kraft.

Ansæt helte til at hjælpe

Hyr forskellige helte, der kan hjælpe dig med at nedlægge monstre hurtigere. Hver helt har sin egen DPS og et sæt opgraderinger, som nogle gange er unikke. Ofte giver helteopgraderingerne mulighed for yderligere betydelige stigninger i deres DPS. Helte giver dig mulighed for at dræbe fjendtlige mobs og tage guld uden at løfte en finger.

Heltene bliver gradvist dyrere, men du får det, du betaler for, i form af styrke og kraftfulde opgraderinger. Jo længere du kommer, jo flere helte dukker op og bliver dit næste store køb, der giver dig mulighed for at bevæge dig længere ind i mere lukrative lande.

Udforsk nye lande, og besejr bosser

Hver region har nye og spændende monstre, som du kan bekæmpe. Start i skoven og gå videre til tørre områder og andre steder. I slutningen af hver region er der en svær boss-kamp - bossen har ekstra sundhed og kræver al din styrke for at besejre den! Hvis det ikke lykkes dig at besejre bossen, hopper du tilbage til den foregående fase, hvor du kan opbygge dine færdigheder yderligere, inden du går ind i kampen igen.

Clicker Heroes guide

Clicker Heroes er et omfattende klikerspil med masser at lære. Du kan finde ud af alt om alle figurerne og bosserne, samt hvordan du stiger op og stiger op ved at læse vejledningerne på Clicker Heroes wiki.

Funktioner

  • Klik for at nedlægge fjender
  • Mere end 1.000 zoner at udforske
  • Ansæt forskellige krigere, og køb unikke opgraderinger
  • De originale Clicker Heroes - tilbage på nettet

Udvikler

Clicker Heroes er udviklet af Playsaurus. Besøg deres websted.

Udgivelsesdato

juli 2014. Webversionen kan spilles udelukkende på CrazyGames!

Platforme

Clicker Heroes er tilgængeligt som et webbrowser-spil, et Android-spil og et iOS-spil. Det har også været tilgængeligt på Damp siden maj 2015.

Gameplay-trailer

Sidst opdateret

06. sep. 2022

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame