Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Spider Solitaire 2 Suits

Bedømmelse:
7,8
(1.823 stemmer)
Udgivet:
januar 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Spider Solitaire 2 Suits er et udfordrende kabalespil, begrænset til to kulører og to kortspil. Flyt kortene rundt på bordet, så de er i rækkefølge efter kulør og nummer. Tag flere kort fra bunken, hvis du sidder fast. Se om du kan vinde i dette svære spil!

Sådan spiller du

Grundlæggende kabaleregler

Reglerne for kabale er simple, men det kan være et svært spil at mestre. Målet er at fjerne alle kortene fra spilleområdet ved at placere dem i nummerrækkefølge efter deres respektive kulør.

Flyt de synlige kort rundt for at danne et komplet sæt i rækkefølge fra Konge til Es. Kortene skal placeres i samme kulør og i numerisk rækkefølge. Hvis du ikke kan flytte nogen kort, skal du klikke på bunken af kort, der ligger med forsiden nedad, for at tilføje et nyt kort til hver række. Hvis du sidder fast, kan du altid bruge nulstil-knappen for at starte forfra! Kan du mestre Spider Solitaire 2 Suits?

Regler for Spider Solitaire

I modsætning til almindelig kabale er Spider Solitaire lidt vanskeligere. Det bruger to kortspil og 10 rækker. At spille med kun to kulører gør det endnu sværere. Udover disse begrænsninger er reglerne de samme som i almindelig kabale. Du skal stable kort af samme kulør i faldende rækkefølge på spilleområdet. Du vinder spillet, når alle kort er i rækkefølge.

Om dette spil

Dette enkle Spider Solitaire 2 Suits spil har et rent, retro design. Der er ingen ledetråde, så du bør have erfaring med at spille Spider Solitaire, før du begynder på dette. Du kan dog fortryde dine tidligere træk eller nulstille spillet helt, hvis du sidder fast.

Fler spil som dette

Hvis du er nybegynder i kabale, kunne du prøve at spille en lettere variant af spillet først. Klondike Solitaire er det mest populære kabalespil og har ledetråde, så det er meget nemmere. Du kan også tage et kig på resten af vores kortspil og prøve et populært spil som Uno Online for mere kortspilssjov.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame