Logo CrazyGames.com

Skribbl.io

30.069
bedømmelser
8,8

Skribbl.io er et top multiplayer tegnespil, Hvis du kan lide spil som Pictionary, vil du have det meget sjovt at spille dette tegnespil med flere spillere. I denne titel skal brugerne kæmpe mod hinanden ved hjælp af tegninger og deres egen viden. Mens de spiller dette spil, skiftes brugerne til at tegne objekter og forsøge at gætte dem.

Hver bruger tager sin tur til at tegne - der er også andre spillere til stede i spillet, som kan deltage i spilchatten. Den udvalgte bruger skal tegne det ord, som han/hun har fået tildelt. De andre spillere skal gætte det for at få point. Spillerne skal være ekstremt hurtige og bevare koncentrationen, så de kan gætte hurtigt.

Spillet består af at tegne og gætte. Hver runde skal spillerne forsøge at gætte ordet - jo hurtigere ordet bliver gættet, jo flere point får spilleren. Spillerne skal være ekstremt hurtige for at få den bedste plads, så de kan trække det valgte ord i næste runde.

Øverst på spilskærmen er ordet understreget - dette giver spillerne mulighed for at vide, hvor mange bogstaver der er i verden. For hver runde er der en timer - hvis en spiller ikke gætter ordet inden for den fastsatte tid, får han/hun ingen point.

For dem, der nyder ordspil, vil denne titel give så meget sjov. Spillerne kan have det sjovt med at forsøge at gætte tegninger. Desuden kan de også afprøve deres tegnefærdigheder og se, hvilke kunstværker de kan skabe.

Hvis du kan lide ordspil eller io-spil, hvorfor så ikke prøve nogle andre titler? Pixelz.io er f.eks. et sjovt tegnespil, hvor spillerne kan gå sammen om at skabe kunst en pixel ad gangen.

Udvikler

Skribbl.io er et spil af ticedev.

Platform

Web browser

Udgivelsesdato

Februar 2017

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame