Logo CrazyGames.com
background

Tegnespil

Populære Tags

Online tegnespil

I online tegnespil tegnes ofte af en spiller, mens andre deltagere gætter tegningen, ligesom i spillet Pictionary. Pinturillo og Drawaria.online er begge onlinespil, hvor spillerne skiftes til at tegne og gætte de ord, som spillet giver dem. Spil disse tegnespil med dine venner og få et godt grin!

Tegnepuslespil

I nogle spil skal du tegne for at nå et bestemt mål. Ofte afsluttes niveauerne ved at løse gåder. Love Draw er et fysikbaseret puslespil, hvor du skal parre to kugler sammen igen ved at tegne linjer. Color Pixel Art Classic er også et populært puslespil til at tegne.

Mere sjove tegnespil

Udtryk din kunstneriske kunnen i lyksalig ensomhed i vores farvelægningsspil for at få noget farverig kunstterapi. Du kan også blive en professionel tatovør i Draw Tattoo, et fedt tatoveringstegningsspil, hvor du tegner tatoveringskunst ud fra kunders ønsker. Gennemse hele kollektionen for at få mere!


Vi har samlet 60 af de bedste gratis online tegnespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye tegnespil såsom og top tegnespil såsom One Line, Car Drawing Game og Draw Bridges.
Vis mere