Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Car Drawing Game

Bedømmelse:
8,8
(112.957 stemmer)
Udgivet:
juli 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Tegn en bil med kun én streg og nå succesfuldt til målstregen. Car Drawing Game drejer sig om at tegne en bil for at overvinde forhindringerne på hver bane. Tegn din skøreste bil og se om den består testen!

Sådan spiller du

Vær kreativ

Brug din kreativitet til at tænke over hvordan du kan overvinde forhindringerne med kun én streg. Hvis du når målstregen i dit første forsøg, får du en guldmedalje! Dog vil præmien blive lavere for hvert forsøg det tager dig at gennemføre en bane.

Tænk grundigt

I Car Drawing Game kan du kun tegne én streg, så sørg for at tænke dig om før du begynder at tegne. Du kan tegne enhver form du ønsker inden for blækgænsen. Hvis du sidder virkelig fast, kan du bruge hint-muligheden øverst.

Hastighedsboost

Hjulene vil altid vises i begyndelsen og slutningen af din streg. Se om du kan fange den skinnende bold for at få et hastighedsboost!

Flere spil

One Line er endnu et glimrende tegnespil hvor du tegner streger for at stoppe en fyr fra at blive angrebet. Eggy Car og Cups - Water Sort Puzzle er to andre puslespil hvor du tegner streger for at løse et puslespil.

Udgivelsesdato

Juli 2019

Udvikler

Spillet er lavet af Mathias Geisler.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame