Logo CrazyGames.com

Scary Maze

Bedømmelse:
7,9
(19.257 stemmer)
Udgivet:
november 2014
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Scary Maze er det originale, ikoniske Scary Maze-spil. Bevæg dig mesterligt rundt i de retro labyrintbaner og vær ekstra forsigtig med ikke at røre ved kanterne. Det kræver stor præcision og dygtighed. Som med enhver labyrint ved du aldrig, hvad der kommer rundt om hjørnet. Dette spil kan måske ændre dit liv.

Sådan spiller du Scary Maze

Der er intet mere skræmmende end en labyrint. Det er derfor, at dette spil hedder Scary Maze. Den bedste måde at spille spillet på er at slappe af og tage det langsomt rundt i banerne. På den måde vil du kunne komme hurtigt videre i spillet.

Vi anbefaler, at du har lyden slået til for at få den bedste oplevelse. Der er bonuspoint, hvis du optager en video af dig selv eller dine venner, når du spiller spillet.

Mere labyrintspil

Vandrer du formålsløst rundt? Jamen, så hop ind i et maze-spil og sigt i stedet efter udgangen. Ikke alle labyrintspil har uhyggelige undertoner, og de fleste er ganske tilfredsstillende at spille. Maze Planet 3D indeholder en kompleks labyrint i en smuk kulisse. Det er der ikke noget skræmmende ved.

Hvis du kan lide dette spil, bør du også tjekke ScaryMaze.io ud for en lignende stil af labyrintspil.

Platform

Web-browser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame