Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Scary Maze

Bedømmelse:
7,6
(37.054 stemmer)
Udgivet:
november 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Scary Maze er det originale og ikoniske Scary Maze-spil. Bevæg dig mesterligt rundt i de retro labyrintbaner og vær ekstra forsigtig med ikke at røre kanterne. Det kræver stor præcision og dygtighed. Som med enhver labyrint, ved du aldrig, hvad der kommer rundt om hjørnet. Dette spil kan måske ændre dit liv.

Sådan spiller du Scary Maze

Der er intet mere skræmmende end en labyrint. Derfor hedder dette spil Scary Maze. Den bedste måde at spille spillet på er ved at slappe af og tage det langsomt rundt på banerne. På den måde vil du være i stand til at komme hurtigt videre i spillet.

Vi anbefaler, at du tænder for lyden for at få den bedste oplevelse. Hvis du optager en video af dig selv eller dine venner, mens I spiller spillet, får du bonuspoint.

Flere labyrintspil

Vandrer du formålsløst rundt? Så hop ind i et labyrintspil og sigt i stedet efter udgangen. Ikke alle labyrintspil har uhyggelige undertoner, og de fleste er ganske tilfredsstillende at spille. Maze Planet 3D indeholder en kompleks labyrint med en smuk kulisse. Der er ikke noget skræmmende ved det.

Platform

Web-browser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame