Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Haunted School

Bedømmelse:
8,3
(118.776 stemmer)
Udgivet:
april 2022
Sidst opdateret:
marts 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

Haunted School er et horror overlevelsesspil, hvor du skal gennemsøge en skole for at finde de nødvendige redskaber til at uddrive et dæmonisk barn. Udforsk kortet på udkig efter spor og forsyninger. Hvor længe vil du overleve Haunted School?

Søg efter svar

Gennemsøg korridorerne på denne ødelagte skole i jagten på svar. Løs gåderne og find præstens redskaber, så du kan forvise den dæmoniske pige, før det er for sent.

Overlev rædslerne

Tidligt i spillet finder du et haglgevær. Du kan bruge det til at skyde pigen væk, før hun dræber dig, men det vil kun befri dig midlertidigt for hende. Hvis du løber tør for ammunition, er det eneste du kan gøre at løbe og håbe på, at du ikke bliver dæmonføde. Præsten har efterladt sedler som ledetråde overalt i Haunted School. Følg dem for at få råd.

Forbered dig på skræk og rædsel

Haunted School bliver gradvist mere og mere skræmmende og bruger jump scares og spænding til at få dig til at sidde på kanten af sædet. Stemningen minder om andre berømte overlevelsesgyserspil som Silent Hill og Amnesia: The Dark Descent. Forvent uforsonlige gys.

Du kan finde flere spil som dette i gys og skræmmende kategorier.

Udgivelsesdato

April 2022

Udvikler

Haunted School - Horror Game er lavet af Tonny Nevel.

Platforme

Web-browser

Sidst opdateret

16. mar. 2023

Reklame

Flere spil i denne serie

Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame