Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Valentine's Day Couple Date

Bedømmelse:
8,8
(30.060 stemmer)
Udvikler:
Gamerina
Udgivet:
februar 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Valentine's Day Couple Date er et gratis dress up-spil, hvor du sætter scenen for den perfekte Valentine's Date! Vælg forskellige tøj og fantastiske tilbehør, der passer til en række mindeværdige aktiviteter på Valentinsdag. Hvordan vil du gøre denne særlige dag til en, der huskes?

Sådan spiller du

Vis din stilistiske alsidighed

Ben har lagt meget arbejde i at gøre Valentinsdag perfekt for Ellie! Han stoler på dine færdigheder som professionel stylist til at få hvert aspekt af denne dag til at se fejlfri ud, så minderne kan bevares for evigt. Hvordan vil du vælge at designe scenen? Og hvilke fortryllende stilarter vil du vælge for at sikre, at de ser fantastiske ud hele vejen igennem?

Vælg mellem forskellige stilarter

Dagen starter med en perfekt morgenscene - morgenmad i Paris med udsigt til Eiffeltårnet. Derefter tager I sammen i fitnesscentret, før I bliver whisket afsted til en romantisk middag på en tagterrasse. I hver scene vil du style Ben og Ellie, vælge de bedste outfits til situationen og sørge for, at indretningen er i top.

Gennemse unikke looks

Hver karakter og scenario har en unik samling af tøj og rekvisitter, fra morgenmadstilbehør til træningstøj og romantiske gaver. Din kreativitet bliver genopfrisket for hvert øjeblik.

Tage et selfie

Efter en dag med romantik kan I se tilbage på billederne og de fantastiske minder, I har delt med hinanden. Gå tilbage til hvert eneste øjeblik og gem de bedste.

Andre spil som dette

Har du haft det sjovt med at spille Valentine's Day Couple Date? CrazyGames tilbyder hundredvis af andre sjove, gratis modespil. To andre populære valg er Fashion Challenge: Catwalk Run og Boyfriend Fashion Trends. Tjek dem ud næste gang!

Udgivelsesdato

Februar 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame