Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Met Rage

Bedømmelse:
9,0
(98.154 stemmer)
Udvikler:
Martian Games
Udgivet:
juli 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

Met Rage spil, det fantastiske skydespil under jorden, er et af vores multiplayer first-person shooter spil. Dette fede actionspil har en åben verden og giver spillerne mulighed for at dykke ned i et underjordisk metrosystem og forsøge at samle kills op. Undergrunden er lidt anderledes, da den har et post-apokalyptisk design - det ligner verdens undergang.

Martian Games har skabt et fantastisk spilsæt - man føler virkelig situationens hastende karakter, når man udforsker den forladte metro på jagt efter bytte. Togene rasler stadig jævnligt langs linjerne - pas på dem, ellers kan du ende med at blive klemt på linjerne.

Dette videospil har et intenst first-person shooter-gameplay. Det er det bedste aspekt af spillet - du skal have færdigheder og gode reflekser. Spillerne skal bevæge sig hurtigt og bruge deres våben effektivt for at få så mange drab som muligt.

Der er også en fantastisk "capture the flag"-spiltilstand. I denne verden i Mad Max-stil skal dit hold forsøge at erobre flaget i undergrundsbanen og forsøge at bringe det tilbage til din egen base. Hver gang det lykkes, optjener dit hold point. Vinderen er holdet med den højeste pointscore, når timeren er udløbet.

Det er muligt at spille spil med dine venner og arbejde som et hold for at forsøge at vinde kampen. Alternativt kan du blot forsøge at score så mange kills som muligt for at skabe sjove spil. Når du vælger en spillerkarakter, skal du sørge for at vælge en ordentlig våbenudrustning for at hjælpe dig med at få flere kills.

Når du spiller, kan spillerne gennemføre sidemissioner og bruge et utal af fantastiske våben. Tag til våben og styr våben som maskinpistol, pistol og endda dødbringende raketkastere. Som du spiller vil du blive dygtig til mange forskellige våben - du vil blive en elite snigmorder i undergrundsbanen.

Hvis du kan lide fantastiske multiplayer-spil med fantastiske spillere, vil du elske Met Rage. Dette spil har virkelig en masse at byde på. Gameplayet er tempofyldt og spændende. Desuden er spiltilstandene interessante og tillader både teamwork eller solo færdigheder. Spillet har et registreret varemærke, men alle kan spille det, forudsat at de har en webbrowser.

Det, der gør spillet endnu mere interessant, er den nemme betjening, der er let at hente. Spillet bruger standard WASD fps-styring, så dygtige spillere kan lære det med det samme. Desuden er kommandoerne og tastaturgenvejene nemme at huske. Hvis du elsker FPS-spil, vil du finde kontrollen og gameplayet fremragende i Met Rage.

Dette spil kan betragtes som værende magen til Mad Max fra Avalanche Studios - gameplayet og grafikken bruger lignende koncepter. Alternativt har det også ligheder med ID software-spil af Tim Willits såsom Wolfenstein.

Udgivelsesdato

Juli 2019

Udvikler

MetRage er udviklet af Martian Games, den samme udvikler, som har lavet et andet fantastisk multiplayer-flyspil kaldet Air Wars 2.

Platform

Web-browser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame