Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Duck Life 3

Bedømmelse:
9,1
(27.374 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Duck Life 3 er et ande-racingspil med genetisk modificerede ænder, der udvikler sig, efterhånden som du kommer videre. Vælg en af fire ande-racer og udvikl dig, mens du gennemfører hver liga. Ligesom i det forrige spil er det vigtigt at træne for at stige i niveau og forbedre dine evner.

Hvad er nyt

Evolution

Duck Life 3 forbedrer Duck Life 2 ved at introducere fire grundlæggende ænder, der har forskellige stats og udvikler sig, når du gennemfører en liga. Hver liga har en helt anderledes æstetik og et nyt udvalg af træningsfaciliteter.

Ligaer

Der er tre ligaer, der alle foregår på forskellige steder i forhold til det første spil. Hver af dem er opdelt i kvalifikationskampe og finaler. I amatørligaen finder løbene sted på en gård. Det er sandsynligvis den gård, hvor en landmand opfandt de genetisk modificerede ænder.

Den avancerede liga foregår i London, mens det professionelle sted er påskeøen. Du vil bemærke, at træningsniveauerne bliver mere udfordrende, efterhånden som du kommer igennem disse ligaer.

Hvordan man spiller

Grundlæggende

For at spille Duck Life 3 starter du med at træne din andes kernefærdigheder. Disse færdigheder er at løbe, flyve, klatre og svømme. Det er vigtigt at træne disse færdigheder, før du går ind i et løb, da det er en vigtig del af spillet. Når du er klar til at løbe, kan du læne dig tilbage og se, hvor godt din and klarer sig!

Fremskridt

Træning er også vigtigt for at tjene valuta, og det er valuta, der giver dig mulighed for at gøre fremskridt. Saml så mange mønter som muligt, mens du træner, og køb andefoder for at øge dit energiniveau.

Mere spil

Hvis du nyder at være en andes atlet, er der flere spil i Duck Life-serien. De næste spil, du skal tjekke ud, er Duck Life 4 og Duck Life: Space. Tjek vores løbespil for lignende spil som Duck Life.

Udvikler

Duck Life 3 er lavet af Wix Games.

Udgivelsesdato

  • Original Release Date:
  • maj 2011
  • Opdatering: Oktober 2017

Følgere

Den umiddelbare efterfølger til Duck Life 3 er det fantastiske Duck Life 4. Meget senere end de oprindelige 4 Duck Life-spil udgav Wix Games også Duck Life Space.
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame