Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Duck Life

Bedømmelse:
9,3
(16.126 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS
Klassificering:
Wiki-sider:

Duck Life er det første spil i Duck Life-serien. En tornado har ramt din gård og ødelagt alt. Det eneste, der er tilbage, er et enkelt andeæg. Træn denne ælling til atletisk topform, så du kan tjene penge til at genopbygge gården.

Hvordan man spiller

Træne

Træn din and ved at spille forskellige minispil, der øger dine løbe-, svømme- og flyveevner. Anden bliver stærkere og hurtigere, jo mere du træner. Mens du træner, kan du også finde mønter. Prøv at samle så mange som muligt!

Næring

Næring er afgørende for en and af atletens slags. Du kan købe det blå frø, som giver din energi et kæmpe boost og er 100 % godkendt af den olympiske komité for ænder. Der er også almindelige kornsorter til almindelig fodring. Fodre din and med disse frø for at øge din energiscore, inden du deltager i løb.

Konkurrer

Når du mener, at din and er klar til en rigtig konkurrence, kan du deltage i forskellige løb for at tjene penge. Her kan du læne dig tilbage og se din and køre! Løb giver dig masser af mønter og låser op for nye genstande i butikken.

Mere spil som dette

Tjek det næste spil i Duck Life-serien, Duck Life 2. Du vil måske også kunne lide andreløbespil som Short Life og Bus og Subway Runner.

Funktioner

  • Flere og flere sjove minispil at spille
  • Lækre frø, der giver dig energi
  • Glamoriser din and med forskellige æstetiske tweaks
  • Konkurrer i løb for at tjene mønter

Udvikler

Duck Life er et spil fra Wix Games, et indie-studie fra Storbritannien.

Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame