Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Duck Life

Bedømmelse:
9,3
(19.641 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Klassificering:
Wiki-sider:

Duck Life er det første spil i Duck Life-serien. En tornado har ramt din gård og ødelagt alt. Det eneste, der er tilbage, er et enkelt andeæg. Træn denne ælling til toppræstation, så du kan tjene penge til at genopbygge gården.

Sådan spiller du

Træn

Træn din and ved at spille forskellige minispil, der øger dine evner til at løbe, svømme og flyve. Anden bliver stærkere og hurtigere, jo mere du træner. Mens du træner, finder du også mønter. Prøv at samle så mange som muligt!

Næring

Næring er afgørende for en sportsand. Du kan købe de blå frø, der giver dig en markant enerigiboost, og som er 100% godkendt af Ændernes Olympiske Komité. Der er også almindeligt foder til almindelig fodring. Giv din and disse frø for at øge dens energiniveau, inden du deltager i løbene.

Konkurrér

Når du synes, din and er klar til en rigtig konkurrence, kan du deltage i forskellige løb og tjene penge. Her kan du bare slappe af og se din and gå! Løbene giver en masse mønter og låser op for nye ting i butikken.

Flere spil ligesom dette

Tjek næste spil i Duck Life-serien, Duck Life 2. Du vil måske også nyde andre løbespil som Getting Over It og Bus and Subway Runner.

Funktioner

  • Forskellige sjove minispil at spille
  • Lækre frø, der giver dig energi
  • Pift din and op med forskellige æstetiske ændringer
  • Konkurrer i løb for at tjene mønter

Udvikler

Duck Life er et spil udviklet af Wix Games, et indie-studie fra Storbritannien.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame