Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Duck Life 4

Bedømmelse:
8,5
(40.382 stemmer)
Udgivet:
oktober 2017
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Duck Life 4 er et ande-racingspil, der foregår efter forbuddet mod genetisk modificerede ænder. Der er gået et år siden forbuddet mod genetisk modificerede ænder, og nu er det op til dig at besejre verdensmesteren. Træn dit andehold til at konkurrere på seks nye steder rundt om i verden.

Hvad er nyt

Genetisk modificerede ænder er nu forbudt, men én racerkører hersker suverænt. Frank the Fire Duck. Det er op til dig at slå ham, når du når frem til den sidste etape, der foregår i en passende og brændende vulkan.

Duck Teams

I Duck Life 4 er der en større følelse af progression end i de tidligere spil. Der er nu et stort udvalg af ænder med forskellige farverige liveries at vælge imellem. Når du har valgt din første and, kan du købe nye ænder i butikken for at udvide dit hold. Byg hver and med dens egne unikke styrker, og brug dem til din fordel.

Mere frihed

Denne gang foregår hovedmenuen i en lille gårdby ved navn Grassland, hvor de lokale ænder tilbyder løb og træningsøvelser. Gennemfør udfordringer fra lokale ænder, og fortjen en invitation til hovedbegivenheden.

Nye baner

Banerne i Duck Life 4 kommer med deres egen visuelle og musikalske stil. Træningsbanerne har også nye layouts og udfordringer i forhold til de tidligere Duck Life-spil. De seks kernebaner i Duck Life 4 er:

  • Grassland
  • Swamp
  • Glacier
  • Bjerge
  • By
  • Vulkan

Sådan spiller du

Grundlæggende

For at spille Duck Life 4 starter du med at træne din andes kernefærdigheder. Disse færdigheder er at løbe, flyve, klatre og svømme. Du er nødt til at forbedre disse færdigheder for at vinde racerturneringer, så det er vigtigt at træne dem først. Når du er klar til at køre løb, kan du læne dig tilbage og se, hvor godt din and klarer sig!

Fremskridt

Endetræning er vigtigt for at tjene valuta, og det er valuta, der gør det muligt for dig at gøre fremskridt. Saml mønter, mens du træner, og køb andefoder for at øge dit energiniveau. Da der er en kosmetikbutik i Duck Life 4, kan du også bruge dine mønter til at købe hatte og andeæg, så du kan udklække flere ænder til dit hold!

Mere spil

Hvis du nyder at være en atlet med ænder, er der flere spil i Duck Life-serien. De næste spil, du skal tjekke ud, er Duck Life: Space og Duck Life: Space og Duck Life: Battle. Tjek vores løbespil for lignende spil som Duck Life.

Udvikler

Duck Life 4 er udviklet af Wix Games.

Platforme

Dette spil er tilgængeligt i din webbrowser, som en Android-app og som en iOS-app.
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame