Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Duck Life 2

Bedømmelse:
9,1
(12.043 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Duck Life 2 er et ande-racingspil med forskellige træningsniveauer for at forbedre dine atletiske evner. Når du har trænet nok, kan du deltage i et "quadrathlon" for ænder, hvor dine løbe-, klatre-, svømme- og flyvefærdigheder bliver sat på prøve. Bare endnu en dag i en andes liv!

Sådan spiller du

Grundlæggende

I Duck Life 2 starter du med at træne din andes kernefærdigheder; at løbe, flyve, klatre og svømme. Hvis du deltager i et løb, før du har trænet, taber du. En vellykket and kommer altid først i et løb, og det er det, du skal gøre for at låse op for det næste niveau.

Levels

Aapropos niveauer, der er fem lande, som du kan rejse rundt i som andeolympier. Her er de lande, du skal udforske, i rækkefølge:

  1. Skotland
  2. England
  3. Egypten
  4. Hawaii
  5. Japan

Fremskridt

Et centralt element i spillet er at udvikle din andes færdigheder. Du har brug for valuta for at gøre dette.

Du optjener mønter i Duck Life 2 ved at samle dem under træning og ved at vinde løb. Du kan bruge disse gyldne værdimærker til at købe andefoder, som øger din energi - en vigtig nøgle til at vinde løb.

Mønter er også nyttige til at opgradere det maksimale niveauloft, når du har presset din and til det yderste i træningssessioner. Når du vinder løb, låser du også op for nye hatte og hudfarver.

Mere spil

Hvis du nyder at være en atlet med ænder, er der flere spil i Duck Life-serien. De næste spil, du skal tjekke ud, er Duck Life 3 og Duck Life 4. Tjek vores løbespil for lignende spil som Duck Life.

Udvikler

Wix Games

Original Release Date

maj 2011

Opdatering til HTML5

oktober 2017
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame