Puppy Blast

10.542
bedømmelser
8,1

Puppy Blast er et fængslende arkadespil, hvor du skal matche farverige hvalpe-godbidder. Der er masser af spændende baner, opgraderinger og episke hvalpeeksplosioner, der holder dig fanget i dette søde matchspil!

Hvordan man spiller Puppy Blast

Match farverige blokke

Klik på grupper af to eller flere blokke af samme farve for at fjerne dem. Større grupper af samme farve giver belønninger som missiler, bomber og den eftertragtede magiske terning. Jo større gruppen er, jo bedre er belønningen.

Spillet giver dig et mål, som du skal nå på hvert niveau. Det kan være at få tennisboldene ned til bunden eller at få alle balloner til at springe.

Blast dem med opgraderinger

Billedet på blokkene vil ændre sig for at angive, hvilken belønning du får ved at sprænge den pågældende farveblok. Tænk taktisk for at samle store grupper af samme farve. Hvis du har to opgraderinger ved siden af hinanden, kan du kombinere dem for at skabe en supereksplosion, der hurtigt vinder spillet.

Sammen med masser af blændende animationer og opgraderinger, der får dig til at fortsætte med at spille dette yndige hvalpespil, får du også guld, sølv og andre fede genstande ved at komme tilbage og spille mere.

Mere spil som dette

Der er forskellige temaer i match-3-genren. Hvis du kan lide Puppy Blast, men ønsker et nyt look, kan du tjekke spillene med naturtema Garden Tales, Garden Tales 2 og Forest Match for at finde et andet tema med samme spilmekanik.

Udgivelsesdato

Maj 2019

Udvikler

Yizhiyuan Network Technology har lavet dette spil.

Funktioner

  • Spændende visuelle animationer
  • Flere og flere power-ups, der skaber action
  • Liv op og optjen valuta og andre opgraderinger
  • Unikke mål, der skal gennemføres på hvert niveau

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame