Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Boldspil

Om boldspil

At spille bold er et udtryk med mange betydninger, og denne kategori inkluderer "at spille bold" under enhver omstændighed, hvor det er muligt. I USA kan at spille bold henvise til at spille baseball.

Mennesker har leget med bolde længe før historiske optegnelser begyndte, men der er beviser for, at boldspil blev spillet mindst så langt tilbage som 1650 f.Kr. i Mesoamerika. Der er bare noget så iboende dragende ved disse uendeligt rullende objekter, som har fået os til at være hooked i tusinder af år!

De bedste boldspil

Du kan finde alle de bedste boldspil ved at filtrere siden efter "mest spillede". Dette vil vise dig alle de spil, der er mest populære på CrazyGames, hvilket er en god indikation af, hvor fantastiske disse boldspil er! Med samme filter kan du også se de nyeste boldspil.

Soccer Legends 2021 er et fremragende eksempel på et populært boldspil, der bruger enkle og sjove mekanikker til at skabe en mindeværdig spiloplevelse. Basket Bros er et lignende basketballspil.

Uden for sportsspillets verden er der mange andre vanedannende spil med runde objekter, der ruller, falder og flyver i forskellige retninger! Helix Jump og Crazy Roll 3D er to super sjove arkadespil at kigge nærmere på.

Gennemse resten af denne sektion for at finde mange flere gratis boldspil at spille online. Som altid fungerer mange af disse spil både på desktop og mobile enheder!


Spil den bedste online Boldspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Crazy Roll 3D og mange flere lige nu!
Vis mere