Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bloons Tower Defense 4

Bedømmelse:
7,0
(95.640 stemmer)
Udgivet:
marts 2021
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bloons Tower Defense 4 er et klassisk tårnforsvarsspil, der oprindeligt blev udgivet i Flash. Forsvar stien ved at placere forskellige forsvarsværker taktisk rundt om på kortet. Opgrader dem og lås op for flere, efterhånden som du kommer længere i spillet.

Hvordan man spiller

Bloons TD 4 indeholder flere baner med forskellige sværhedsgrader. De lettere baner har mere bekvemme steder til at placere dine forsvar og har tendens til at være længere. Du kan også indstille sværhedsgraden, hvilket reducerer omkostningerne ved køb, mængden af baner og øger dine liv.

Der er 16 nye våben og forsvarsværker, som du kan låse op for, jo længere du kommer i banen. De fleste af disse genstande kan opgraderes for at håndtere nye trusler og nedlægge fjenderne mere effektivt.

Mere spil som dette

Der er mange flere populære tower defense-spil hos CrazyGames. Tjek Endless Siege for en lignende vanedannende titel, eller Tower Swap for noget andet. Du kan også spille det originale Bloons Tower Defense, som er en del af vores større restaurerede Flash-spil sektion.

Funktioner

  • Flere og flere baner at forsvare
  • 16 forsvarsprodukter, der kan låses op
  • Opgraderbart forsvar
  • Uoplåselige spiltilstande

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame