Merge Cannon: Chicken Defense

7.362
bedømmelser
9,2

Merge Cannon: Chicken Defense er et forsvars- og fusionsspil, hvor du beskytter dit slot mod en hær af kyllinger. Kan du holde de kontinuerlige bølger af kyllinger tilbage og samtidig opretholde forsvaret?

Hvordan man spiller

Kæmp mod de meget aggressive kyllinger

Merge Cannon: Chicken Defense er et af de mest kaotiske forsvars-/fletningsspil, du kommer til at spille. Du skal beskytte muren og hele tiden opgradere dine våben ved at fusionere dem. Men bølgerne af kyllinger ophører aldrig i deres ubarmhjertige angreb. Det betyder, at du hele tiden skal holde dine våben så opgraderede som muligt, hvilket uundgåeligt bliver en stor udfordring, når du er flere fusioneringsniveauer dybt nede!

Shoppe rundt efter ildkraft

Brug butikken til at købe våben enkeltvis. Flere kanoner bliver tilgængelige, når du stiger i niveau. Hvis du er hektisk i dit forsøg på at stoppe kyllingerne, kan du bare trykke på kanonknappen for at skabe flere af enhver type og bede til, at det virker. Du vil også gerne holde din mur stærk og opgradere dit forsvar i butikken.

Mere spil som dette

Merge Cannon er et spil, der kombinerer sammenlægning med forsvar. Andre spil som det omfatter Tower Swap, som er mere af en triple-whammy med match-3 også i blandingen. Et andet populært fusionsspil er Mergest Kingdom, som ikke indeholder tårnforsvar, men som er meget sjovt! Tjek vores tower defense-spil for mere.

Funktioner

  • Uafladelige bølger af kyllinger, der i sidste ende vil ødelægge dig
  • Butikker til alle dine behov for kanoner og opgraderinger
  • Lucky wheel og mystery boxes, der giver minimal hjælp
  • Et væld af kanontyper og generelle opgraderinger, som du kan låse op

Udgivelsesdato

Oktober 2021

Udvikler

TinyDobbins har lavet dette spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame