Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Cursed Treasure

Bedømmelse:
8,8
(8.016 stemmer)
Udvikler:
IriySoft
Udgivet:
juni 2019
Sidst opdateret:
marts 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Cursed Treasure Game - episk tårnforsvar! Dette er den første episode af Cursed Treasure. Placer tårnene strategisk og lad ikke plyndrerne stjæle dine ædelstene! Hovedformålet med spillet er at bygge tårne og holde dine ædelstene sikre fra de invaderende hære. Dette er et vanedannende tårnforsvarsspil, der har et stort udvalg af gode helte og tårntyper.

Med over 15 forskellige niveauer at spille, har spillet stor spilbarhed. Moderne browsere kan nemt understøtte dette spil, og det kører problemfrit. For at gennemføre et niveau skal du overleve med mindst én perle - det lyder måske nemt, men du skal placere tårne omhyggeligt, så du kan besejre de invaderende hære.

Visse tårne kan kun placeres på bestemte typer jord. Tag dette i betragtning, når du placerer dine forsvarsværker. Desuden gør forskellige tårne forskellig skade på fjendtlige enheder. Orker undead og dæmoner er nogle af de fjender, du vil møde.

Når du spiller, kan du også fremskynde bølgerne af fjender, hvis du føler dig sikker. Nogle spillere foretrækker at placere deres forsvar tidligt for at forhindre fjenderne i nogensinde at komme tæt på. Andre foretrækker at have et blandet forsvar og et bolværk helt til sidst.

Spil spillet Cursed Treasure i dag!

Dette er virkelig et sjovt og klassisk tårnforsvarsspil. Det har det hele - god strategi, retrografik og et godt udvalg af tårne og fjender.

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet i maj 2010 som et Flash-spil. HTML5-versionen har været tilgængelig siden juni 2019.

Også kendt som

Cursed Treasure (Forbandede skat): Don't Touch My Gems!

Udvikler

IriySoft har lavet dette spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

15. mar. 2024

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame