Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bloons Tower Defense

Bedømmelse:
9,1
(50.912 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bloons Tower Defense er det originale og første Bloons TD-spil. Opbyg dit forsvar mod en stadigt stigende strøm af balloner. Brug forskellige enheder og opgraderinger til at sprænge alle balloner i sigte, før de når enden.

Sådan spiller du

Stabl dine tårne

Find et godt sted at placere dit første forsvar og start den første bølge. På dette tidspunkt har du kun råd til dart- og tack-tårnene. Statistikken for hvert våben er angivet på højre side og giver nyttig information om, hvordan tårnene fungerer. Det er bedst at placere dine forsvarsværker i områder, der dækker vejene fra flere vinkler, især når det gælder tack-tårnet.

Køb opgraderinger

Som niveauerne skrider frem, bliver du nødt til at opgradere dine eksisterende tårne for at sikre, at du kan holde de stigende bølger af balloner tilbage. Din stærkeste brik gennem hele spillet vil være darttårnet. De kan stables overalt og er meget kraftfulde med opgraderingen piercing darts, så hold dig ikke tilbage med at stable disse potente aber sammen.

Udvid til nye forsvarsværker

Andre ballontyper, der bevæger sig hurtigere og indeholder flere balloner og kræver større ildkraft, tilføjes til blandingen på senere niveauer. Den sværeste af dem alle er den sorte ballon. På dette tidspunkt er det nødvendigt at overveje bombe- og istårnet, som du burde have råd til på dette tidspunkt.

Få fat i superaben

Du bør først købe bombeatårnet, før du køber istårnet, da kun bomber kan sprænge frosne balloner. Tingene kan hurtigt komme ud af kontrol, når du kommer ind i det senere spil. Du skal tænke hurtigere og bygge mere proaktivt for at sikre, at ballonerne ikke bryder igennem dit forsvar. Til sidst får du råd til superaben, der flår balloner i stykker som en maskine.

Gennemfør spillet

Bloons Tower Defense varer ikke evigt. Når du først har fået alle dine forsvarsværker på plads, kan du klare dig frem til niveau 50. Dette er den sidste runde, og når du fuldfører den, slutter spillet. Tillykke! Nu er det tid til at spille Bloons Tower Defense 2.

Flere spil som dette

Bloons TD 1 er et klassisk stykke nostalgi fra Flash-spillene æra. Hvis du er i humør til flere minder, så tjek hele samlingen ud. De holder sig overraskende godt. World's Hardest Game er et udfordrende valg, ligesom det legendariske Papa's Pizzeria.

Udvikler

Ninja Kiwi har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame