Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Traffic Cop 3D

Bedømmelse:
9,2
(77.293 stemmer)
Udvikler:
Kwalee Ltd
Udgivet:
maj 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Traffic Cop 3D er et afslappet spil, hvor du spiller som en politibetjent, der håndhæver færdselsloven. Skan bilister i nærheden og brug oplysninger fra politiets database til at beslutte, om du skal standse dem eller lade dem gå, mens du bevæger dig gennem historien og øger dine opgaver som betjent.

Sådan spiller du

Loven er i dine hænder

Har du altid ønsket at have lovens magt i dine hænder? I Traffic Cop 3D kan du beslutte, hvem der skal straffes eller skånes baseret på de oplysninger, du får om bilisterne på vejen. Nogle bilister har ubetalte parkeringsbøder, andre har falske identiteter eller begår større forbrydelser.

Håndhæv reglerne på vejen

Brug oplysningerne til at standse bilister og give dem en lærestreg i at følge loven. Du kan give bilisterne bøder i første omgang, men senere kan du også tjekke deres id-kort og anholde dem, hvis du finder noget mistænkeligt.

Nogle forbrydere vil hellere flygte end stoppe, når du begynder at jage dem med sirenerne i gang. I den situation kan du bruge PA'en til at råbe ad dem eller køre dem af vejen!

Er du en god eller en dårlig betjent?

I Traffic Cop 3D er det op til dig, om du er en god eller en dårlig betjent, men der kan være konsekvenser, hvis du vælger de moralsk tvivlsomme muligheder. Gør dit bedste for at være en fantastisk betjent og gøre en forskel!

Klatre op ad retfærdighedens stige

Efterhånden som du gør fremskridt, vil du støde på unikke historiemissioner, der involverer at redde liv og håndhæve retfærdighed i mere komplekse scenarier. Du kan også kaste dig ud i mere farlige sidemissioner, såsom at jage bankrøvere gennem gaderne! Lås op for nye bydele, når du fuldfører flere opgaver.

Flere spil som dette

Når du er blevet et forbilledligt polititilbud i Traffic Cop 3D, kan du tjekke nogle af vores andre politispil ud. To populære muligheder i denne kategori er Bank Robbery og Stickman Prison. Der er også mange afslappende spil, der er værd at tjekke ud, hvis du vil fordrive tiden.

Funktioner

 • Scan bilister og tjek deres straffeattest
 • Stop dem og afgør deres skæbne
 • Kom igennem historiens quests og lås op for flere steder
 • Gennemfør farlige sidemissioner for at beskytte samfundet mod alvorlige forbrydelser
 • Køb forskellige opgraderinger til din politibil eller byt den ud med en ny!

Udgivelsesdato

 • August 2021 (iOS)
 • September 2021 (Android)
 • Maj 2023 (WebGL)

Udvikler

Traffic Cop 3D er udviklet af Kwalee Ltd. De har også udviklet det populære spil Teacher Simulator.

Platforme

 • Webbrowser (desktop og mobil)
 • Android
 • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame