Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Table Tennis World Tour

Bedømmelse:
7,3
(235.934 stemmer)
Udvikler:
Famobi
Udgivet:
september 2022
Sidst opdateret:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Table Tennis World Tour er et spændende sports spil, hvor du spiller bordtennis mod forskellige modstandere. Vælg din nation, og kast dig ud i den globale konkurrence for at blive verdensmester i bordtennis!

Sådan spiller du

Sving og skyd

Alt du skal gøre er at trække musen for at bevæge ketsjeren mod bolden. Den måde du svinger ketsjeren på, påvirker boldens retning. Du kan flytte ketsjeren tættere på eller længere væk for at få et mere afstemt skud. Prøv at overraske din modstander med et godt vinklet slag for at opbygge point.

Score flest point

Kampen er slut, når det første hold når en score på 11. Hold presset på din modstander for at nå dertil før dem! Hver turnering du spiller har seks kampe med andre spillere fra hele verden. Du kan gå videre til den næste når du får trofæet for det første land.

Forbliv fokuseret

Dine AI-modstandere i Table Tennis World Tour er dynamiske og varierer i sværhedsgrad afhængigt af det niveau du er på. Denne skiftende sværhedsgrad betyder, at du skal tænke hurtigt for at slå din næste modstander.

Flere spil som dette

Tennis Masters er et andet fantastisk tennisspil du kan prøve, hvis du leder efter noget lignende. Hvis du nyder at spille sportsspil, er der et bredt udvalg på CrazyGames. Tjek også Basket Random og prøv noget nyt!

Udvikler

Table Tennis World Tour blev udviklet af Happylander.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

04. sep. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame