17.196
bedømmelser
9,0

SuperHot game er et fantastisk FPS-spil, der er på tide. Denne titel har et fantastisk gameplay og filmisk skønhed. SuperHot-holdet har virkelig skabt et fantastisk spil, der giver brugerne timevis af intens first-person shooter-action. Det vigtigste koncept i dette spil at huske er, at timeren kun tikker, når du bevæger dig. HVIS du står stille, stopper tiden også - du skal bruge dette til din fordel for at forudse kuglernes vej og undgå at blive ramt.

Du styrer en elitemorder og bevæger dig rundt på forskellige baner og forsøger at eliminere alle skurkene. Der er ingen regenerering af sundhedsbarrer - hvis du bliver ramt én gang, skal du starte niveauet forfra. Desuden mestrer du kunsten at gribe fat i våben for at hjælpe din sag. Du passerer også faldne fjender for at skyde snit og manøvrerer gennem en orkan af kugler i slowmotion - det er intens FPS-action når det er bedst.

I de fleste tilfælde er du i undertal og outgunned griber våben og dræber som du kan. Du bevæger dig gennem forskellige rum og kan aldrig stå stille. Affyr dine skud, mens du står stille, og bevæg dig derefter for at undgå den indkommende kugleild.

Husk, at dette er et fps, hvor tiden kun bevæger sig, når du bevæger dig - udnyt denne vigtige gameplay-mekanik. Med unik stiliseret grafik vises superhot endelig på din webbrowser, så få mest muligt ud af denne fantastiske titel.

Superhot vr er det, der har gjort dette spil så populært - det er tilgængeligt til at spille på flere forskellige VR-enheder, men browserversionen er lige så sjov. Med tidlig adgang til dette unikke spil kan du se, hvor langt du kan komme - kan du komme igennem alle fjenderne og mestre kunsten at styre tiden? SuperHot nyder også godt af en enorm support og et fantastisk fællesskab af spillere, så forvent mere fra udviklerne i fremtiden.

Version

Dette er prototypeversionen af spillet. Hvis du kan lide demoen, kan du købe den komplette version på udviklerens hjemmeside. SuperHot har også en selvstændig udvidelse kaldet SuperHot: Mind Control Delete, som kan downloades på Steam.

Udgivelsesdato

September 2013

Udvikler

Dette spil er udviklet af Superhot Team.

Funktioner

  • Awesome tidsstyring og bevægelsesmekanismer
  • Slow-motion-kamp
  • Fuld skærm tilgængelig

Platforme

Dette spil er et webbrowser-spil.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame