Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mahjong Classic

Bedømmelse:
8,2
(37.711 stemmer)
Udgivet:
maj 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Mahjong Classic er et gratis mahjong-spil med traditionelle regler og brikker. Dette klassiske og ikoniske spil sætter din logik og hukommelse på prøve. Der er ingen tidsbegrænsninger eller restriktioner, du kan læne dig tilbage og nyde et afslappende mahjongspil online i dit eget tempo.

Sådan spiller du Mahjong Classic

Tilegrupper

Mahjong er et udfordrende puslespil med 144 fliser, der primært er opdelt i tre farver. De primære kulører er:

  • Prikker - har cirkler
  • Bamboo - indeholder linjer
  • Tegn - indeholder kinesiske tegn

I denne version af Mahjong Classic vil du også bemærke en blanding af æres- og bonusfliser såsom blomsterfliser og dragefliser.

Mange af fliserne ligner hinanden, men har små visuelle forskelle. Du skal holde din hjerne skarp og fokusere på at spotte forskellene for at finde identiske brikker, der passer sammen.

Matching af brikker

Det, der gør mahjong tricky, er den manglende mulighed for at flytte brikker, hvis begge sider er blokeret. Det betyder, at du kun kan matche mahjong-brikker, hvis mindst en af deres venstre eller højre side er fri. Det hjælper at starte fra toppen af bunken og arbejde sig nedad.

Brug af hints

Hvis du går i stå, har Mahjong Classic uendelige hints, og du kan til enhver tid blande brættet. Dette er en forfriskende ændring i forhold til mahjong-spil, der tilføjer tidsgrænser og ikke har nogen tips. Du kan virkelig tage dig god tid til at tænke over dine træk i dette puslespil.

Mere spil som dette

Mahjong Classic er et topvalg, hvis du ønsker at spille et originalt spil mahjong solitaire. Der er dog mange flere titler at vælge imellem i vores gratis mahjong-spil samling. Du kan spille et af disse spil gratis online i din webbrowser. Andre populære valg omfatter Mahjong Connect, Mahjong Alchemy og Mahjong Dark Dimensions.

Funktioner

  • En blanding af grupper af passer- og æresfliser
  • Afspændt tempo - ingen tidsbegrænsninger
  • Uendelige hints og blandinger til at hjælpe dig
  • Rene, skarpe visuelle billeder med gode lydeffekter

Udgivelsesdato

April 2018

Platform

Webbrowser (desktop og mobil).

FAQ

Funktionerer Mahjong Classic på mobilen?

Ja, du kan spille Mahjong Classic på din mobilenhed!

Hvad er reglerne i Mahjong Classic?

Match de identiske fliser for at fjerne dem. Du kan flytte enhver flise, hvis venstre, højre eller begge sider ikke er blokeret af andre brikker.

Er Mahjong Classic godt for begyndere?

Ja. Hvis du ønsker at lære at spille traditionelt Mahjong Solitaire, er Mahjong Classic et godt valg. Der er et uendeligt antal hints, hvis du går i stå.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame