Dinosaurspil

Dinosaurerne levede på jorden i omkring 160 millioner år. Mennesker har kun levet i 2,5 millioner. Er det ikke vanvittigt? Disse episke reptillignende dyr inspirerede legendariske figurer som Godzilla og den meget elskede Jurassic Park-film. Hvem ved, hvordan dinosaurer virkelig var? Vi kan kun forestille os det.

Typer af spil om dinosaurer

Der findes mange spil, der involverer disse majestætiske skabninger. Almindelige dinosaurispil er centreret omkring de mest rovdyriske dinosaurer.

Der er ingen mangel på overlevelses- og ødelæggelsesspil i dinosaur-kategorien. Men der er også dinosaursimulering, jagt, arkæologi og skæve platformspil med tegnede dinosaurer. Der findes også online dinosaurispil, der giver mulighed for multiplayer!

Dinosaurspil spænder fra voldelige og destruktive til sjove og harmløse dinosaurspil for børn, som enhver gamer kan nyde at spille.

Anbefalede dinosaurspil

Der er mange dinosaurspil at vælge imellem hos CrazyGames. Det bedste er at udforske udvalget og finde et spil, som du kan lide.

I Dinosaurs Jurassic Survival World gælder det om at overleve i en verden af dinosaurer. Du får opgraderbare våben, og du skal besejre et bestemt antal dinosaurer i hver runde. I hvert spil spiller du mod velkendte dinosaurer som Tyrannosaurus, Velociraptor, Triceratops og mange flere. Der er også en online multiplayer-tilstand, hvor du kan spille sammen med andre holdkammerater for at nedlægge disse dræber-dyr.

Dinosaur Simulator 2: Dino City har dig til at styre dinosauren i en 3D-verden. Præmissen er, at du blot skal styre dinosauren, mens den går på en ustyrlig hærgen gennem byen. Smadr alt - bygninger, objekter, køretøjer. Der er 6 kort at vælge imellem, det er meget sjovt!

Typer af krydsende spil

Dinosaurerspil krydser ofte med andre populære spiltyper.Destruktion og overlevelsesspil er et almindeligt krydstema med mange dinosaurerspil. Der findes også lettere retro-stil platformsspil.


FAQ

Hvad er de mest populære Dinosaurspil?

 1. Sharkosaurus Rampage
 2. CyberDino: T-Rex vs Robots
 3. Dino Park
 4. Rio Rex
 5. Laser Lizard
 6. Rhino Rush Stampede
 7. Tyran.io
 8. Revenge of the Triceratops
 9. Dinosaur Game
 10. Robot Dinosaurs That Shoot Beams

Hvad er de bedste Dinosaurspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Rhino Rush Stampede
 2. CyberDino: T-Rex vs Robots
 3. Dinosaur Game
 4. Laser Lizard
 5. Robot Dinosaurs That Shoot Beams

Vi har samlet 27 af de bedste gratis online dinosaurspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye dinosaurspil såsom og top dinosaurspil såsom Sharkosaurus Rampage, Dino Park og Egg That Dino 2: The Golden Egg Fight.
Vis mere