46.163
bedømmelser
8,7

Rio Rex - forårsager ødelæggelse i Brasilien! Denne gang slippes du løs i det smukke Rio de Janeiro, men tag et kig tilbage på de tidligere byer, der er blevet ødelagt på New York og Paris

Når du har erobret New York og Paris, er det ikke tid til at vende opmærksomheden mod Sydamerika! Kryds havet og forårsag kaos og ødelæggelse i Rio de Janeiro. Endnu en gang er rex den hærgende dinosaur, der viser foragt for menneskeliv - han vil bare tygge folk, ødelægge byer og se verden brænde!

Dette actionspil har det hele. Du skal bevæge dig gennem forskellige byer og bosættelser og ødelægge alt, hvad du ser, og skabe ravage. Hvert niveau giver en anden indstilling i Brasilien, og du skal løbe gennem byerne med Rex.

Udløs Rex' skræmmende ildspytbevægelse!

Husk, at Rex kan samle forskellige genstande op, herunder brændbare tromler og kasser. Hvis du samler en af disse kasser op, kan du ødelægge byer og blæse din forfærdelige ild til at brænde både mennesker, bygninger og biler. Ildåndedrættet varer kun i et vist tidsrum, så gør god brug af det!

Besejr forskellige fjender bevæbnet med raketter og motorsave!

Mens du skaber ravage blandt de puney mennesker, vil du støde på visse personer, der kæmper tilbage! Du skal også eliminere disse mennesker og sørge for, at de ikke ødelægger Rex. For eksempel er der en bevæbnet vagt med en raketkaster og en skovhugger, der kører en stor bulldozer!

Dette rasende arkadespil er endnu en glimrende tilføjelse til denne serie og giver liv til de forskellige aspekter af Rio de Janiero og Brasilien. Se, om du kan løbe amok ved at styre denne episke dinosaur i dag!

Udvikler

Rio Rex blev udviklet af GameTornado og udgivet her på CrazyGames.

Funktioner

  • Destruktionsspil med en ondskabsfuld T-Rex
  • Spillet foregår i forskellige områder i hele Rio de Janeiro
  • 16 niveauer at spille
  • Muligheden for at sprænge et kraftfuldt ildånde
  • Gemte kranier at samle

Platform

Dette spil er et webbrowser-spil. Det er også tilgængeligt på Steam og Android.

Sidst opdateret

27. maj 2022

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame