Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rhino Rush Stampede

Bedømmelse:
9,1
(6.516 stemmer)
Udvikler:
XformGames
Udgivet:
december 2021
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Rhino Rush Stampede er et endeløst løbespil med seje power-ups, episke opgraderinger og tegneserieagtig grafik. Saml lækker frugt og løb så længe som muligt!

Sådan spiller du

Konkurrer med dit bedste løb

Løb uendeligt og saml så mange frugter som muligt! Desto længere du kommer, desto flere frugter vil der være som bananer, æbler, bær og meget mere. Prøv at komme længere for hvert løb for at slå din tidligere score.

Undgå forhindringer for at holde stampede i live

Undgå forhindringerne! I Rhino Rush Stampede er der forskellige forhindringer lavet til at snuble dig. Hop over dem ved at bruge pil op og sprint gennem blokke ved at bruge pil ned.

Superoplad dit næsehorn

Knus kasserne for at finde fantastiske power-ups som dinosaur og flodhest. Disse midlertidige buffs giver dig mulighed for at knuse alt i syne.

Besøg shamanens hjørne

Hvad skal alt denne frugt bruges til? Shamanen vil sælge opgraderinger til dig i bytte for den frugt, du samler. Du kan købe sidekicks, køretøjer, gadgets, opgraderinger og fjollede hatte.

Disse episke genstande har en enorm effekt på spillet, så køb dem og se, hvad der sker!

Flere spil som dette

Hvis du elsker Rhino Rush Stampede, så tjek vores løbespil for flere. Andre titler, der får dig til at løbe gennem forskellige niveauer, inkluderer Om Nom: Run, Happy Wheels og Geometry Dash Online.

Udgivelsesdato

December 2021

Udvikler

XformGames har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame