Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Infiltrating the Airship

Bedømmelse:
9,5
(571.630 stemmer)
Udgivet:
september 2013
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Kan du vælge klogt og hjælpe stickman i dette spil med at nå sine mål? Stokmanden Ralph forsøger at infiltrere et gigantisk luftskib for at fange den skurkagtige Henry. Du skal bruge din intelligens til at hjælpe ham med at vælge den rigtige fremgangsmåde for at sikre, at det lykkes ham.

Infiltrating the Airship fortsætter Puffballs United's række af populære spil fra denne genre (andre titler omfatter Breaking the Bank, Fleeing the Complex og Escaping the Prison) og præsenterer et nyt scenarie, som du skal tage fat på.

På hver fase af spillet bliver du præsenteret for et udvalg af muligheder, som du kan vælge imellem, og som direkte ændrer, hvordan stickman kommer videre i historien; vil han infiltrere luftskibet ved hjælp af en blok C4? Måske vil han prøve lykken med en krukke med syre eller et simpelt bank på lugen? Hvert valg vil enten resultere i en fiasko eller fremskridt til næste fase, plus en stor dosis humor og sjove cut-scenes. Hvis du træffer det forkerte valg, skal du ikke være bange; hver fase kan spilles igen, eller du kan spille hele missionen forfra.

Hvis du er på udkig efter en omgang sjov, humor og en mental udfordring, så giv Infiltrating the Airship en chance!

Funktioner

  • Valg-baseret gameplay
  • Pakket med humor og vid
  • En række forskellige slutninger og mulige udfald

Platform

Infiltrating the Airship er et webbaseret browserspil.

Udvikler

Skabt af Puffballs United, har denne udvikler udgivet en række engagerende pindspil som Breaking the Bank, Stealing the Diamond og Crossing the Pit. Hvis du kan lide Infiltrating The Airship, så sørg for også at prøve Fleeing The Complex, et lige så fantastisk spil fra de samme udviklere!

Dette er den emulerede Flash-version, da Flash ikke længere understøttes. Tjek vores Flash-spil for mere.

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame