Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Stick War

Bedømmelse:
9,2
(155.772 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Stick War er et klassisk strategispil med pindefigurer. Denne originale titel blev udgivet i 2009 i Flash og kan nu spilles i din webbrowser via Ruffle. Før krig gennem flere nationer og bring fred til kontinentet gennem en sjov, actionfyldt kampagne!

Sådan spiller du

Klik på kampagnen for at starte din Stick War-rejse! Du kan oprette enheder ved at følge den korte vejledning i starten. Hver pindefigur kan styres individuelt. Dit mål er at ødelægge den fjendtlige statue og gå videre for at erobre den næste nation.

Klasser

  • Archidonis - bueskyttens vej
  • Swordwrath - sværdets vej
  • Magikill - magikerens vej
  • Speartons - spydets vej

Din mission

Du er lederen af nationen kaldet "Order". Din måde med fred og viden betyder, at dit folk ikke tilbeder deres våben som guder. Dette gør dig til et mål for infiltration fra de omkringliggende nationer. Din eneste chance for at forsvare dig, er at angribe først.

Din historie

I en verden kaldet Inamorta er du omgivet af diskriminerende nationer, der er hengivne til deres nations teknologi og kamp for dominans. Hvert samfund har udviklet sin egen unikke måde at føre krig på.

Stolt af deres unikke håndværk er disse nationer blevet besat til det punkt af tilbedelse, hvor de gør våben til religion. De tror hver især, at deres måde er den eneste måde, og de er dedikeret til at lære alle andre nationer deres politik gennem det, som deres ledere hævder er guddommelig indgriben. Som du vil kende det... War.

Mere spil som dette

Siden Stick War blev udgivet for mange år siden, er der kommet flere nye titler, der tager indflydelse fra det. Disse nyere spil har også fornyet og forfinet formatet. Tjek Stickman World War for meget lignende spil med moderne grafik og kampagner! Gennemse strategi- og stickman-spil for mere.

Funktioner

  • Det originale Stick War-spil
  • Erobre flere nationer
  • Opbygge en hær med 4 klasser at vælge imellem
  • Kendt som 'Stick War: Legacy' på mobil

Udgivelsesdato

August 2009

Udvikler

Jason Whitham og Brock White har lavet dette spil.

Platform

  • Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame