Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Return Man 2

Bedømmelse:
9,1
(34.069 stemmer)
Udgivet:
februar 2022
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Return Man 2 - bliv en professionel running back! Hop tilbage i action i American Football-spil i denne anden del af Return Man-serien. Dette fantastiske sportsspil byder på en lang række fantastiske udfordringer, niveauer og specielle bevægelser. Retrografikken og det sjove fodboldgameplay er fremragende.

Grundlæggende gameplay

For at starte skal du vælge niveauet - nye niveauer låses op, efterhånden som du gennemfører dem. Når du har valgt niveauet, vises de grundlæggende spilinstruktioner. Når du er i spillet, skal du løbe til den gule cirkel i tide for at fange bolden. Herfra skal du fange bolden og løbe til slutzonen.

Når din figur løber, skal du forsøge at undgå indkommende tacklinger. Glem ikke at bruge dine specialbevægelser. Specialbevægelserne omfatter et spin, en fartforøgelse og et front flip. Hvert træk har en opladningsbar, så vær opmærksom og brug dem sparsomt.

Test dine fodboldfærdigheder

Return Man 2 unblocked er helt klart en forbedring i forhold til den første version. Dette spil har så meget mere at byde på - glem ikke at indsende dine high scores for at forsøge at komme på leaderboardet!

Instruktioner

Bevæg dig til den gule cirkel i tide for at fange bolden. Kom rundt om forsvarerne ved hjælp af dine holdkammerater for at nå frem til slutzonen. Vær forsigtig med kicker, da han vil bremse dig. Hvis du ikke når frem til slutzonen, mister du en boldbesiddelse. Dette spil indeholder specielle bevægelser, som du kan låse op for. Disse omfatter et spin (ved hjælp af A-tasten), speedburst (S-tasten) eller front flip (D-tasten).

Spiludvikler

Mini Monster Media er udvikleren af Return Man 2.

Afailable Game Platform

Webbrowser (Flash)

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame